logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відбулось виїзне практичне заняття з навчальної дисципліни "Психодіагностика"

Загальна інформація

19 жовтня 2016 року в рамках відзначення 70-річного ювілею з дня заснування Київського національного торговельно-економічного університету, студентам  ІІ-ІІІ курсів за спеціальністю «Психологія» під керівництвом доцента кафедри психології, директора Центру педагогічних та психологічних досліджень, канд. психол. наук., доцента, Ржевського Г.М. спільно з практичними психологами Центру Пасічнюк О.П. та Чумаченко Г.С. було організовано виїзне практичне заняття з навчальної дисципліни «ПСИХОДІАГНОСТИКА» у приміщенні Територіального медичного об’єднання «ПСИХІАТРІЯ» у місті Києві на умовах раніше підписаного договору про спільну діяльність з директором ТМО «ПСИХІАТРІЯ» головним спеціалістом по психіатрії Департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації - Заслуженим лікарем України, доктором медичних наук, професором В'ячеславом Даниловичем Мішиєвим, з метою створення умов для розв’язання наукових завдань та ефективного використання наявного наукового потенціалу медичного закладу.

Під час заняття, особисто завідувач відділу медико-соціальної реабілітації, лікар Зеленов К.Є. розповів про специфіку медичного закладу та відділу, про найбільш поширені розлади душі, методи і форми спеціалізованої медичної допомоги психічно хворим, про успіхи і труднощі психіатричної практики в місті Києві, про психологічну діагностику. Наголосив на особливостях психологічної роботи, які безпосередньо функціїї виконують психологи у медичному закладі, а також продемонстрував методи психологічної діагностики, що використовуються в роботі під час реабілітації пацієнтів.

Наприкінці заняття, запросив студентів до проходження практики в закладі реабілітації для отримання знань та досвіду, необхідних майбутньому спеціалісту.

Виїзне занняття та практика для студентів відповідають умовам тісної співпраці між КНТЕУ та ТМО «ПСИХІАТРІЯ», яка розпочалася в 2015 році, зокрема: участь у спільному виконанні нових наукових програм та проектів, які мають спільний інтерес; проведення наукових семінарів та доповідей з тематик спільної науково-технічної співпраці; забезпечення кадрами з числа випускників вузу у відповідності до потреб навчального закладу, підготовка навчальної та навчально-методичної літератури та ін.

Студенти дізналися про підрозділи, які відповідають за внутрішню роботу медичного об'еднання та яким чином розподілена робота з клієнтами, відвідали відділ психосоціальної реабілітації і навіть мали змогу спостерігати за роботою співробітників.

Студенти залишились задоволеними зустріччю та отриманим новим досвідом і знаннями. 

18.10.2016
42265
1491
остання редакція 17.01.2017
42265