logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День відкритих дверей у КНТЕУ

Загальна інформація

22 жовтня 2016 року Київський національний торговельно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для вступників та їх батьків.

День відкритих дверей у КНТЕУ – це можливість майбутнім студентам ознайомитись з університетом, поспілкуватись з деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами, членами приймальної комісії та студентами, на власні очі побачити університет, до якого планують вступати.

Захід відвідали більше ніж 420 гостей. До університету завітали студенти структурного підрозділу КНТЕУ, а саме Київського торговельно-економічного коледжу.

Присутні отримали вичерпні відповіді на актуальні питання, які зазвичай хвилюють абітурієнтів та їх батьків щодо особливостей вступної кампанії 2017 року; переліку спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ; умов проживання та особливостей освітнього процесу, культурного дозвілля студентів тощо.

День відкритих дверей розпочався з виступу заступника відповідального секретаря приймальної комісії Мостики Костянтина Вікторовича, який тепло привітав гостей. Він зазначив, що навчання в КНТЕУ – це перший крок до успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, конкурентоздатної на сучасному ринку праці.

Свої факультети презентували безпосередньо декани: Харченко Олександр Анатолійович (факультет обліку, аудиту та інформаційних систем), Гуляєва Наталія Миколаївна (факультет економіки, менеджменту та психології), Канєва Тетяна Володимирівна (факультет фінансів та банківської справи), Осика Віктор Анатолійович (факультет торгівлі та маркетингу), Ладиченко Катерина Іллівна (факультет міжнародної торгівлі та права) та заступник декана Ждан Вікторія Олександрівна (факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу).

Директор Центру європейської освіти Дупляк Тетяна Петрівна ознайомила присутніх з особливостями навчання студентів КНТЕУ за кордоном.

Абітурієнти, які мали бажання та ще не визначились з майбутнім фахом пройшли тестування та мали змогу особисто поспілкуватися з директором Центру педагогічних та психологічних досліджень Ржевським Геннадієм Миколайовичем.

Цікавою була презентація, приурочена до 70-річчя КНТЕУ, голови ради студентського самоврядування Понкратової Дар’ї.

Особливе зацікавлення у відвідувачів викликали екскурсії по університету, спеціалізованих лабораторіях, аудиторіях, бібліотеці, спортивних залах, гуртожитках.

За відгуками гостей, зустрічі були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень та позитивних емоцій.

Чекаємо на Вступі-2017!!!

22.10.2016
redactor
1618
остання редакція 26.10.2016
Vega