logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День відкритих дверей у КНТЕУ - перше знайомство з університетом

Загальна інформація

26 листопада 2016 року Київський національний торговельно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для вступників та їх батьків.

День відкритих дверей у КНТЕУ – це можливість майбутнім студентам познайомитись з університетом, поспілкуватись з деканами факультетів, членами приймальної комісії та студентами, на власні очі побачити університет, до якого планують вступати.

Захід відвідало 282 особи. До університету завітали студенти структурного підрозділу КНТЕУ - Київського торговельно-економічного коледжу.

Присутні отримали вичерпні відповіді на актуальні питання, які зазвичай хвилюють абітурієнтів та їх батьків щодо особливостей вступної кампанії 2017 року; переліку спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ; умов проживання та особливостей освітнього процесу, культурного дозвілля студентів тощо.

День відкритих дверей розпочався з виступу заступника відповідального секретаря приймальної комісії Мостики Костянтина Вікторовича, який тепло привітав гостей. Він зазначив, що навчання в КНТЕУ – це перший крок до успішної кар’єри в майбутньому і здобуття престижної сучасної спеціальності, конкурентоздатної на сучасному ринку праці.

Свої факультети презентували безпосередньо декани: Харченко Олександр Анатолійович (факультет обліку, аудиту та інформаційних систем), Гуляєва Наталія Миколаївна (факультет економіки, менеджменту та психології), Канєва Тетяна Володимирівна (факультет фінансів та банківської справи), Ведмідь Надія Іванівна (факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу), Осика Віктор Анатолійович (факультет торгівлі та маркетингу), Ладиченко Катерина Іллівна (факультет міжнародної торгівлі та права).

Директор Центру європейської освіти Дупляк Тетяна Петрівна ознайомила присутніх з особливостями навчання студентів КНТЕУ за кордоном.

Абітурієнти, які мали бажання та ще не визначились з майбутнім фахом пройшли тестування та мали змогу особисто поспілкуватися з директором Центру педагогічних та психологічних досліджень Ржевським Геннадієм Миколайовичем.

Цікавою була презентація, приурочена до 70-річчя КНТЕУ, голови ради студентського самоврядування Понкратової Дар’ї.

Особливе зацікавлення у відвідувачів викликали екскурсії по університету, спеціалізованих лабораторіях, аудиторіях, бібліотеці, спортивних залах, гуртожитках. Гості отримали багато вражень та позитивних емоцій.

Чекаємо на Вступі-2017!

26.11.2016
redactor
2663
остання редакція 17.01.2017
42265