logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студентська наука: від навчання до дослідження. «Формування національної моделі корпоративного управління»

Загальна інформація

30 листопада 2016 року на кафедрі менеджменту відбулася студентська наукова конференція на тему «Формування національної моделі корпоративного управління», у якій взяли участь студенти І курсу магістратури факультетів ФЕМП та ФОАІС.

Відкриття конференції розпочалось з вступного слова завідувача кафедри менеджменту Бая Сергія Івановича. Також, з привітанням виступили модератори конференції - професор кафедри менеджменту Дєєва Наталія Едуардівна та доцент кафедри менеджменту Безус Алла Миколаївна.

На конференції були обговорені теми:

  1. Моделі корпоративного управління та місце корпорацій в сучасній економіці.
  2.  Національні особливості корпоративного управління.
  3.  Корпоративне управління в умовах розвитку фондового ринку.
  4. Компетентнісний підхід вивчення дисципліни «Корпоративне управління» для студентів магістеріума.

Жваве обговорення визвали доповіді Дзигман Ольги (ФОАІС, 1 м) та Черес Светлани (ФОАІС, 5 м), які розкривали причини корпоративного шахрайства та фінансових пірамід та наслідки у вигляді змін у корпоративне законодавство.

Кожушаний Вадим (ФЕМП, 9м) зробив цікаву доповідь щодо інструментів дослідження ціни акції підприємства на фондових ринках.

Жемоєдов Павло (ФЕМП, 9м) запропонував дискусійне питання, пов’язане з «війною» НКЦБФР зі «сплячими акціонерами». Куценко Алена та Швецова Вероніка (ФЕМП, 9 м) представили ґрунтовне дослідження щодо залежності ділової репутації компанії від корпоративної соціальної відповідальності.

Галіна Ніна (ФЕМП, 5 м) презентувала актуальне дослідження, пов’язане з корпоративним конфліктами підприємства та особливостями грінмейлу.

Єгорова Валерія запропонувала теоретичну та практичну базу для оцінки ефективності корпоративного управління на прикладі різних корпорацій.

Конференція пройшла у формі дискусії між студентами, кожен висловлював свою думку з приводу запропонованих тем та наведених презентацій

30.11.2016
42265
2182
остання редакція 17.01.2017
42265