logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти ФОАІС примножили скарбницю перемог КНТЕУ: Чемпіонат України з черліденгу підкорено!

Загальна інформація

1-2 грудня 2016 року в м. Київ відбувся Чемпіонат України з черліденгу - IFC, у якому команда ФОАІС зайняла почесне ІІ місце (вид програми «Cheer Dance Show», категорія «Дорослі»).

Переможний результат до скарбнички КНТЕУ здобула команда в складі:

  • Повелиця Катерина Андріївна (капітан)
  • Гумбакова Ксенія Сергіївна
  • Кучер Вікторія Анатоліївна
  • Косик Олександра Олегівна
  • Мартинюк Ксенія Віталіївна
  • Дорошенко Марія Олегівна
  • Щемененко Анастасія Іванівна
  • Кулик Дар'я Владиславівна
  • Ільіна Ганна Єгорівна

Наші переможниці поділились своїми враженнями:

Дар'я: «Готуючись до чемпіонату, часом у нас не вистачало натхнення та сил на тренування, проте наш капітан завжди тримав нас у руках і не давав здатися. І вже саме під час нашого драйвового виступу, коли наша команда пережила всю бурю емоцій, ми зрозуміли, що ті тренування були безцінними, що заради таких перемог варто, і ми обов'язково в подальшому будемо, витрачати всі наші сили, час, любов на тренуваннях»

Вікторія: «Участь на Всеукраїнських змаганнях із черлідингу - це не лише буря емоцій, а й чудовий досвід для кожного учасника команди. На змаганнях панувала досить напружена атмосфера, оскільки відчувалась значна конкуренція, ми все ж таки змогли зібратися та у повному обсязі показати талант та силу»

Анастасія: «Наполегливі тренування дали нам змогу в повній мірі показати наші сили на високому рівні. Незважаючи на холод та сніг, ми з натхненням готувалися до виступу і все ж таки достойно вибороли 2 місце серед учасників, що приїхали з різних куточків України»

Катерина (капітан): «Підтримую кожне слово дівчат і хочу додати, що моя команда дарує мені натхнення й сили для подальших змагань і перемог. Зупинятися ми не збираємось і, можливо, наступною ціллю стане Чемпіонат Європи, куди ми отримали запрошення після Кубку України. Пишаюсь кожною частинкою своєї команди і вважаю їх переможцями. Поступившись «Red Foxes», ми все ж таки залишаємося кращою командою в номінації серед студентів України»

Команда щиро дякує адміністрації університету за створені умови для тренувань та розвитку спорту в КНТЕУ, кафедрі фізкультури та РСС КНТЕУ за всебічну підтримку.

А ми вітаємо наших чемпіонок! Нехай бажання досягати вершин не вщухає! Чекаємо перемог на Чемпіонаті Європи!

02.12.2016
42265
2723
остання редакція 02.03.2017
redactor