logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Диплом в номінації «Кращий меморандум відповідача»

Загальна інформація

Міжнародні конкурси – це завжди хороша ідея як для студента, так і для ВНЗ, у якому він навчається. Для студента   це можливість перевірити свої уміння на практиці, не хвилюючись, що від твоїх дій залежить доля людини. Для ВНЗ – можливість заявити про себе світовій спільноті, довести: що ви належним чином готуєте своїх студентів, надаєте можливість їм для самореалізації.

Так, студенти факультету міжнародної торгівлі та права Бойченко Анастасія та Карпочева Олена разом з тренером, кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри міжнародного приватного, комерційного та цивільного права Гончаренко Оленою Миколаївною взяли участь у V Міжнародному студентському конкурсі з міжнародного торгового права та міжнародного комерційного арбітражу ICC Lex mercatoria, який проходив у Білорусії на базі Білоруського державного університету за сприяння Міжнародного арбітражного суду ICC (Париж)  25-27 листопада 2016 року.

Структура конкурсу наступна - в перший день відбулося урочисте відкриття конкурсу форумом по міжнародному комерційному праву та арбітражу та реєстрація самих учасників конкурсу. У перший та другий день проходять попередні раунди, усього команда виступає тричі (обов’язково по одному разу на кожну роль, Позивач та Відповідач). У другий день також проводиться четверть фінал, в який виходять 8 команд . На третій день проводиться  півфінал та фінал. А також закриття конкурсу, на якому оголошуються і додаткові призи, у таких номінаціях « Найкращий меморандум Позивача» (1,2,3 місце, спеціальний приз (4 місце), «Найкращий меморандум Відповідача» (1,2,3 місце, спеціальний приз (4 місце), «Найкращий Оратор» (1,2,3 місце).

Здобутком нашої команди є Диплом в номінації  «Кращий меморандум відповідача».

27.11.2016
redactor
1806
остання редакція 17.01.2017
42265