logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майбутнє туристичної галузі визначили креативні студенти ФРГТБ

Загальна інформація

08 грудня 2016 року в Київському національному університеті імені Т.Г. Шевченка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у рамках стипендіальної програми «Майбутнє туристичної галузі» провідного вітчизняного туристичного оператора «Travel Professional Group» (TPG).

Конкурс, що проводиться вже вп’яте, має на меті виявлення креативної студентської молоді, що має професійний потенціал для формування успішного майбутнього сучасної туристичної галузі; створення умов для творчого зростання та активізації науково-дослідної роботи студентів.

До складу конкурсної комісії увійшли провідні вітчизняні науковці і практики в галузі туризму, зокрема: директор департаменту Центральної та Східної Європи туристичного оператора «Travel Professional Group» Бойко Олена Валеріївна (голова комісії), начальник Управління туризму та курортів Міністерства економічного розвитку та торгівлі України Ліптуга Іван Леонідович, завідувач кафедри туризму та рекреації Київського національного торговельно-економічного університету, д.е.н., професор Ткаченко Тетяна Іванівна, завідувач кафедри країнознавства і туризму географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, д.г.н, проф Любіцева Ольга Олександрівна, які звернулися до учасників конкурсу з привітальним словом і побажали успіхів у професійному зростанні.

У конкурсі взяли участь кращі наукові роботи студентів шести вищих навчальних закладів України: Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, Київського національного торговельно-економічного університету, Дніпропетровського національного університету, Київського національного університету культури і мистецтв, Національного авіаційного університету, Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне).

Тематика конкурсних робіт охоплювала широке коло проблем сучасного розвитку туризму: від розробки нових маршрутів активного туризму до використання мобільних технологій у брендингу територій. І кожна з них знаходила в доповідях студентів свої креативні та інноваційні рішення.

У жорсткій конкурентній боротьбі з гідними суперниками заслужені почесні нагороди конкурсу здобули студенти КНТЕУ.

Третє місце посіла наукова робота «Арт-екскурсії: інноваційний напрям розвитку міського туризму» студенток 4 курсу факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Пшенічної Марії та Сьоміної Ольги (науковий керівник к.е.н, доц. Хлопяк С.В.).

Спеціальною нагородою «За краще представлення проекту» відзначена робота ще однієї студентки 4 курсу ФРГТБ Стуканової Анісії на тему «Використання інтерактивних мобільних технологій у формуванні туристичної привабливості дестинації» (науковий керівник к.е.н, доц. Хлопяк С.В.).

Протягом календарного року переможці конкурсу отримуватимуть іменні стипендії від компанії «Travel Professional Group». Програма «Майбутнє туристичної галузі» передбачає також подальше працевлаштування учасників і переможців конкурсу на туристичному підприємстві.

Вітаємо наших молодих науковців і бажаємо подальших творчих успіхів!

08.12.2016
redactor
2871
остання редакція 02.03.2017
redactor