logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

У Житомирі відбувся Бал благодійників

Загальна інформація

9 грудня 2016 року в м. Житомирі за ініціативою Житомирської міської дитячої громадської організації "Все робимо самі", благодійної організації "Український фонд благодійництва" та відділу соціального служіння і благодійності Житомирської єпархії УПЦ КП відбувся Бал благодійників.

У своєму привітанні народна співачка України та депутат Оксана Білозір зазначила, що Житомирщина - найбільш благодійна область України та регіон, який поніс найбільше людських втрат в АТО.

Основна мета балу – подякувати всім благодійникам за те, що вони кожен день роблять добрі справи, та провести аукціон зі збору коштів для потребуючих людей: для лікування онкохворих дітей та дітей з особливими потребами. Також організатори ставлять собі за мету придбати на пожертви обладнання з піскотерапії для дітей Тетерівського інтернатного закладу. Грошові внески до загальної доброчинної скарбнички робили запрошені гості балу – це більше 120 благодійників – з області, України та з-за кордону.

Відбулася також процедура нагородження окремих організацій, установ, навчальних закладів та благодійників.

Колектив Житомирського коледжу КНТЕУ з ініціативи благодійної організації "Український фонд благодійництва" нагороджено медаллю "Знак народної пошани" за високий професіоналізм та особистий внесок у розбудову благодійності в Україні.

Житомирською міською дитячою громадською організацією "Все робимо самі", благодійною організацією "Український фонд благодійництва" та відділом соціального служіння і благодійності Житомирської єпархії УПЦ КП колектив Житомирського коледжу КНТЕУ нагороджено дипломом переможця конкурсу "Імперія милосердя" в номінації "Найблагодійніший навчальний заклад".

За ініціативою благодійної організації "Український фонд благодійництва" та відділу соціального служіння і благодійності Житомирської єпархії УПЦ КП викладач коледжу Кареліна Ліна Станіславівна нагороджена медаллю "За жертовність та любов до України" від Української православної церкви Київського патріархату та Патріарха Київскої і всієї Руси-України Філарета.

09.12.2016
redactor
2169
остання редакція 02.03.2017
redactor