logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

У свій День Народження ФРГТБ радо зустрічає майбутніх вступників у стінах університету

Загальна інформація

16 грудня 2016 року на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відбулося свято – День факультету. Свято показало, що факультет дійсно являє собою сім’ю. Поздоровити факультет зі святом прийшли й учні 9 та 10 класів гімназії №75, що в Печерському районі, де профорієнтатор – Литвиненко Т.Є., доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства.

Учнів супроводжували вчителі Водяна Наталія Анатоліївна та Косогова Марина Михайлівна. Майбутні вступники ознайомилися зі структурою Київського національного торговельно-економічного університету, побували в аудиторіях та лабораторіях головних корпусів, конференц-залі, бібліотеці тощо. Учням сподобалися просторі аудиторії, оснащені за останнім словом техніки, лабораторії кафедри технології та організації ресторанного господарства, де учням розповіли про тематику і хід лабораторних занять. Школярі побували в сенсорній лабораторії, згадавши, що її часто показують по телевізору в передачах про знак якості.

Також учням та їх вчителям дуже сподобалися майстер-класи, лабораторія технологій продукції ресторанного господарства та спеціальних видів обслуговування в корпусі Е. Особливу зацікавленість серед дівчат визвали квіти з цукрової мастики та карамелі. Школярі відвідали також їдальню корпусу А й були вражені асортиментом, смаком та якістю страв, що готують для студентів кухарі НВО.

Ідучи до конференц-зали на свято, учні були приємно здивовані гостинністю та доброзичливістю студентів і викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства, які влаштували дегустацію кондитерських та хлібобулочних виробів з гречаним борошном, приємно вразила учнів і дегустація фрешів, яку влаштували спонсори свята. Школярі, як майбутні абітурієнти, поспілкувались також з завідувачами інших кафедр факультету.

Школярам дуже сподобався День гостинності і свято Дня факультету і вони висловили бажання відвідати КНТЕУ в майбутньому на Дні відкритих дверей.

16.12.2016
42265
1763
остання редакція 02.03.2017
redactor