logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Презентація українського видання книги Гергарта Баума «Врятуйте фундаментальні права!»

Загальна інформація

Захистимо фундаментальні права!

Завершальним акордом Всеукраїнського тижня права в Посольстві Німеччини в Київі стала презентація українського видання книги Гергарта Баума «Врятуйте фундаментальні права!».

Автор книги, Гергарт Баум – колишній депутат німецького Бундестагу, а пізніше – Федеральний міністр внутрішніх справ Німеччини.

У заході взяли участь науковці й студенти різних вишів, представники дипломатичного корпусу, журналісти. Серед присутніх був і доцент кафедри маркетингу та реклами КНТЕУ, кандидат філологічних наук зі спеціальності «Журналістика» Володимир Гвоздєв.

Під час заходу відбулася подіумна дискусія щодо проблем захисту прав людини в умовах військового конфлікту на сході України. У діалозі взяли участь автор книги Гергарт Баум, а також Тетяна Попова – колишня заступниця Міністра інформаційної політики України, та Анастасія Станко – одна із засновниць, журналістка та ведуча Громадського Телебачення.

Організаторами заходу виступили Фонд Фрідріха Наумана та Академія Української Преси.

У презентованій книзі та під час дискусії обговорено важливі питання про роль держави та армії в забезпеченні безпеки країни та громадян, захист приватного життя й особистих даних, вплив цифрової революції. Особливо акцентувалося на значенні свободи слова й ЗМІ як однієї з фундаментальних демократичних свобод.

Як зазначається в передмові до українського видання книги, завдяки своїй багатолітній невтомній діяльності в галузі прав людини Гергарт Баум вважається в Німеччині одним із вельми шанованих громадських і політичних діячів. За свою роботу він отримав безліч відзнак, брав активну участь у розбудові демократичної Німеччини – провідної країни Євросоюзу, яку зараз поважають у всьому світі.

19.12.2016
adv
2158
остання редакція 02.03.2017
redactor