logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Новорічний концерт у КНТЕУ: феєрія пісень, танців, жартів та подарунків

Загальна інформація

26 грудня 2016 року в КНТЕУ на сцені Конгрес-центру відбулося феєричне новорічне шоу. Ще в холі на всіх гостей чекала безпрограшна лотерея, де кожен отримав на згадку сувенір із символікою університету.

Традиційна різдвяна пісня «Щедрик», що відкрила концерт, у неперевершеному виконанні Народного студентського камерного академічного хору відразу зарядила новорічним святковим настроєм усіх глядачів.

Відкриваючи свято, ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі пригадав успіхи та перемоги університету в році, що минає: «2016 рік промайнув дуже швидко. Напевно це тому, що ми всі займалися своєю улюбленою справою – працювали на благо університету».

На дебютний новорічний концерт кожен факультет підготував новорічне вітання: вокальний або танцювальний номер. Усі виступи були дуже цікавими та професійними. Не обійшлося і без сюрпризів: із вокальним дебютом на сцені виступила начальник відділу навчально-виховної роботи Марія Кладченко. Композиція, яку вона виконала разом зі студентом ФЕМП Миколою Шкодичем, була дуже ліричною та ніжною.

Конкурс новорічних костюмів порадував незвичними образами: від Циганки та Діда Мороза до Пінгвіна і Гаррі Поттера. Переміг найкреативніший – веселий Пінгвін!

Довгоочікуваний розіграш головного призу, який до останнього був для всіх невідомим, також приголомшив глядачів – путівка на двох до бази «Золота лагуна»! Лишається тільки дочекатися літа – і вперед, до Чорного моря!

Ну і, звичайно ж, що за новорічне свято без Діда Мороза та Снігуроньки? І тут не обійшлося без пригод – слідом за Дідом Морозом з’явилася епатажна Баба-Яга, що своїм веселим вокалом запалила зал.

Кажуть, як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Феєрія пісень, жартів, сміху та подарунків –  наше новорічне свято вдалося, а тому і наступний рік буде щасливим!

З Новим роком! З новим щастям!


26.12.2016
42265
4847
остання редакція 02.03.2017
redactor