logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ вперше отримали державні дипломи Французької Республіки на основі дистанційного навчання

Загальна інформація

Напередодні Нового року студенти КНТЕУ, які на основі дистанційного навчання в 2014-2015 н.р. навчалися за спільною програмою подвійного дипломування «Бакалавр з економіки та управління» Київського національного торговельно-економічного університету та Університету Гренобль Альпи (м. Гренобль, Франція), нарешті отримали державні дипломи Французької Республіки рівня бакалавр («Licence»).

За традицією вищої школи Франції університетські державні дипломи видаються щонайменше через півроку після їх верифікації на регіональному та державному рівнях. У зв’язку з реорганізацією Університету Гренобль Альпи (до 01.01.2016 р. – Університет ім. П’єр Мендес Франс) процес отримання дипломів затягнувся, і тому студенти – випускники програми 2015 р. отримали їх через рік.

Важливо зазначити, що усі четверо студентів, які першими від КНТЕУ брали участь у реалізації програми подвійного дипломування на дистанційній основі як французькою, так і англійською мовами, отримали дипломи Французької Республіки. Якщо на початку реалізації цієї програми французькі партнери орієнтували наш університет на 75-відсотковий успіх за кількарічним досвідом інших університетів – їх партнерів із Західної, Східної, Центральної Європи та Південної Америки, то студенти КНТЕУ показали вищий рівень – 100% абсолютну успішність.

КНТЕУ вітає з такими успіхами – Вілінського ОлександраКапрієлову НаталіюКоноводову АннуЛянную Наталію.

Реальність такої програми подвійного дипломування стала очевидною для студентів КНТЕУ, тому на цю програму в поточному році вже записалося 9 студентів – 6 англійською мовою та 3 французькою мовою навчання.

Бажаємо їм натхнення та успіхів у програмі дистанційного навчання з метою отримання диплома не тільки КНТЕУ, але Університету Гренобль Альпи.

13.01.2017
42265
3227
остання редакція 14.04.2017
redactor