logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Урочистий випуск магістрів КНТЕУ: початок успішного життя

Загальна інформація

31 січня 2017 року в Київському національному торговельно-економічному університеті  відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів денної та заочної форми навчання трьох факультетів:

  • факультету економіки, менеджменту та психології
  • факультету торгівлі та маркетингу
  • факультету фінансів та банківської справи

1 лютого 2017 року урочисту естафету прийняли наступні факультети КНТЕУ :

  • факультет обліку, аудиту та інформаційних систем
  • факультет ресторанної та готельної справи
  • факультет міжнародної торгівлі та права

До початку вручення дипломів відеопрезентація про студентське життя випускників зворушила та створила святковий і  ностальгічний настрій. 

Урочистості розпочалися з вітального слова випускника Київського національного торговельно-економічного університету 1972 року, доктора економічних наук, професора, академіка національної Академії педагогічних наук, заслуженого діяча науки і техніки України, ректора університету Анатолія Антоновича Мазаракі, який звернувся з теплими та мудрими словами до випускників кожного з факультетів, надихнувши новоспечених магістрів на великі звершення та достойні справи.

48-й випуск студентів денної та заочної форми навчання розпочався урочистостями факультету економіки, менеджменту та психології.

З теплими словами на адресу випускників від імені колективу викладачів та співробітників факультету виступила кандидат економічних наук, професор, декан факультету Гуляєва Наталія Миколаївна.

Від імені випускників зі словами вдячності виступила випускниця факультету, староста групи, перший заступник голови РСС факультету 2013-2015 рр. Козленко Дар’я.

Творчими подарунками випускників та гостей поздоровили: Ірина Мостова, Богдан Тріщук, Нікіта Пєхота.


Наступними, для кого конгрес-хол КНТЕУ відкрив свої обійми, стали випускники факультету фінансів та банківської справи.

Урочиста церемонія розпочалась живим виконанням Гімну України у виконанні Миколи Попова та Дмитра Рудікова.

260 випускників денної та заочної форм навчання двох спеціальностей та трьох спеціалізацій факультету фінансів та банківської справи отримали путівку в життя – диплом магістра

Натхненні слова та щирі настанови на адресу випускників, які є майбутнім фінансової та банківської еліти України, висловила декан факультету фінансів та банківської справи, кандидат економічних наук, доцент Тетяна Володимирівна Канєва.

Голова ради студентського самоврядування ФФБС 2014-2016 рр., призер та переможець студентських наукових-практичних конференцій і олімпіад Павло Синєгуб від усіх випускників щиро подякував університету за можливості, які мав, та бурхливе, насичене, сповнене яскравими емоціями життя в ньому.

Музичні вітання від студентів факультету фінансів та банківської справи дарували: Микола Попов, Віталій Шапка, Дмитро Рудіков, Ольга Засєдатєлєва, Вікторія Федоренко, Катерина Жданова та Христина Загорська.


Згодом настав знаменний час для випускників та колективу факультету торгівлі та маркетингу.

Від імені колективу викладачів та співробітників з теплими словами та настановами на адресу випускників звернувся декан факультету торгівлі та маркетингу, кандидат технічних наук, доцент Осика Віктор Анатолійович.

Від імені випускників виступила випускниця ФТМ, староста групи, голова сектору розвитку кар’єри РСС 2015-2016 рр. Гриценко Світлана, яка подякувала всім викладачам, усім хто причетний до створення умов для студентства та побажала процвітання Альма-матер.

Незабутні концертні номери подарували Протасова Ірина та Пахомова Вікторія.


Наступними, хто поринув у спогади та урочистий настрій, були випускники факультету обліку, аудиту та інформаційних систем. 

Знову залунав Гімн України, під який гордо приклали долоню до серця магістри ФОАІСу.

Після вручення дипломів до гостей та дипломованих спеціалістів від імені колективу викладачів та співробітників факультету звернувся декан факультету – кандидат технічних наук, доцент Харченко Олександр Анатолійович, який зворушливо звернувся до вже колишніх студентів, побажав віри у свої сили та гарного мирного життєвого шляху.

Від імені випускників до слова запрошується голова РСС університету 2014-2016, учасник, організатор та співорганізатор заходів на рівні університету та м. Києва, випускниця факультету ФОАІС Кузьменко Оксана, яка подякувала батькам, опікунам й друзям за підтримку й віру в кожного, побажала всім відчути себе щасливими, а також наголосила, що слід пам'ятати що родина, друзі й університет чекають від відпускників дещо більшого, ніж просто професійних успіхів.

Феєричною була концертна программа: Анна Кисельова разом зі своїм шоу-балетом «Prime» запалила очі глядачів, вокалом зігріли Петрик Дар`я та Антон Лашко, завершила свято чуттєва фотопрезентація під композицію "Старі фотографії".


Затамували подих, переглядаючи відеопрезентацію з сонячними моментами з життя випускників, і гості факультету ресторанної та готельної справи.

Подякувала викладачам й колективу КНТЕУ активістка громадського та культурного життя факультету та університету, почесний член РСС ФРГТБ 2010-2015 н.р., голова культурно-масового сектору РСС ФРГТБ Стопченко Євгенія. 

Від імені колективу викладачів та співробітників факультету з теплими словами й настановами звернулась доктор економічних наук, професор, декан факультету Надія Іванівна Ведмідь, побажавши незабутніх вражень, успішної карєри а також, обов'язково, бажання повертатись у рідні стіни - в КНТЕУ.

Музичними та напрочуд проникливими були творчі подарунки від Аміна Джафарова та Лери Гопкало. 


Нарешті настала особлива мить доленосної події для кожного випускника і випускниці факультету міжнародної торгівлі та права.

Ушосте вітає усіх випускників ректор Анатолій Антонович Мазаракі, так само щиро й наповненно, натхненно й цілеспрямовано для випускника кожного факультету та спеціальностей, до якого більше п'яти років тому вирішили вступати тоді ще майбутні студенти одного з найпрестижніших вишів країни.

Від імені викладачів та співробітників факультету поздоровила випускників, їх батьків та близьких кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародних економічних відносин, декан факультету Ладиченко Катерина Іллівна.

Від імені випускників факультету зі щирими словами вдячності адміністрації університету, викладачам та співробітникам виступив  Мовсесян Карен Гамлетович – голова РСС гуртожитку № 3 2013-2016 років та голова ДНД КНТЕУ 2014-2016 років. Побажав міцного здоров'я колективу, розвитку й процвітання другій домівці - Київському національному торговельно-економічному університету!


Загалом, диплом про вищу освіту отримали 1652 магістри (727 – денної форми навчання, 925 – заочної), з них 161 диплом з відзнакою, що становить 10 % від загальної кількості випускників:

142 дипломи з відзнакою на денній формі навчання (19,5% від кількості випускників денної форми навчання);

19 дипломів з відзнакою на заочній формі навчання (2% від кількості випускників заочної форми навчання).

Серед випускників (20 осіб) громадяни 7 країн світу (Ірак, Російська Федерація, Азербайджан, Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії, Грузія, Ангола, Туркменістан).

Підготовка магістрів здійснювалася за 28 спеціальностями: («Правознавство», «Міжнародна економіка», «Інформаційні управляючі системи та технології», «Економічна кібернетика», «Облік і аудит», «Банківська справа», «Фінанси і кредит», «Психологія», «Менеджмент організацій і адміністрування», «Реклама», «Товарознавство і комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі», «Товарознавство та організація зовнішньої торгівлі», «Експертиза товарів та послуг», «Управління безпечністю та якістю товарів», «Організація оптової та роздрібної торгівлі», «Менеджмент інноваційної діяльності», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Менеджмент», «Менеджмент інвестиційної діяльності», «Управління у сфері економічної конкуренції», «Логістика», «Технології в ресторанному господарстві», «Готельна і ресторанна справа», «Курортна справа», «Туризмознавство», «Маркетинг», «Рекламний бізнес»); 6 програм – англомовні: «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Міжнародна економіка», «Фінанси і кредит», «Менеджмент туристичного бізнесу», «Менеджмент організацій і адміністрування», «Туризмознавство» (68 осіб – 4 % від загальної кількості випускників).

Дорогі випускники! Щиро вітаємо та бажаємо впевнених успішних кроків на життєвому шляху!

Згадуйте з посмішкою п’ять із половиною років навчання, адже окрім найкращої освітньої підготовки, у стінах університету ви здобули життєвий досвід і вміння самостійно приймати важливі рішення.

Любі випускники! Шановні наші магістри! Ми не прощаємось з Вами, адже Альма-матер завжди чекає на Вас!

Більше фото на офіційній сторінці КНТЕУ у Facebook

01.02.2017
42265
7999
остання редакція 14.04.2017
redactor