logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

На факультативі з практичної психології «PSYchea» розмовляли про "Психологію в буденності"

Загальна інформація

Успіх – це не справа випадку. Він не залежить від удачі.
Успіх – це процес управління подіями життя.

Р. Гандапас

8 лютого 2017 року в читальному залі бібліотеки (Б-405) відбувся перший семінар-лекція для всіх охочих на тему «Психологія в буденності» у рамках роботи нового факультативу з практичної психології «PSYchea» створеного за ініціативою Центру педагогічних та психологічних досліджень КНТЕУ.

Мета факультативу – поглиблення практичних психологічних знань, умінь та навичок, які необхідні кожній людині в сучасному житті.

Формат зустрічей – один раз на два тижні, які відбуватимуться як семінари-лекції, інколи дискусії чи практикуми. Тривалість кожної – 80-90 хвилин.

Зустріч проводила практичний психолог Центру Вороп Інна Валеріївна, автор і ведуча соціально-психологічних тренінгів: «Ораторське мистецтво», «Партнерське спілкування», «Особистісне та кар’єрне зростання».

Метою першого заняття факультативу стало розуміння, що потрібно керувати своїм життям. Говорили про вміння і можливості планувати власне життя за різними його сферами та проявами, наскільки кожна з цих сфер є розвиненою в учасників, які найближчі, найменші і найпростіші кроки можна зробити для того, щоб життя було більш гармонійним і рівноцінним. А також, що стосується особистої відповідальності.

Під час зустрічі учасники спробували практичні інструменти, що визначали зони їх наступних кроків для досягнення особистого та професійного успіху.

Наприкінці зустрічі студенти отримали запрошення на всі соціально-психологічні тренінги, що проводить Центр педагогічних та психологічних досліджень безпосередньо від авторів та ведучих Якименко Наталі Миколаївни на «Майстерню взаємовідносин» та «Практикум з гештальт-терапії», а також Пасічнюк Ольги Петрівни на «Усвідомлення себе», Кущенко Олени Миколаївни, психолога відділу навчально-виховної роботи, на «Школу лідера».

Колектив Центру висловлює вдячність усім учасникам зустрічі – студентам факультетів ФМТП, ФОАІС, ФТМ, ФЕМП, які своєю присутністю засвідчили той факт, що практична психологія потрібна всім, не зважаючи на факультет чи професію, яку здобувають саме зараз.

До наступної зустрічі! 

08.02.2017
42265
2014
остання редакція 14.04.2017
redactor