logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Людина – творець за своєю природою

Загальна інформація

16 лютого 2017 року в читальному залі бібліотеки відбулася чергова зустріч учасників студентського психологічного клубу "SAPGEN" під керівництвом практичного психолога центру Пасічнюк Ольги Петрівни. Зустріч була присвячена темам творчості та талантам учасників клубу.

Коли мова заходить про творчість, багато хто відразу уявляє художника, письменника чи скульптора. Насправді кожна людина зобов'язана творити. Тому що досить часто вона потрапляє в ситуацію, де перед нею виникає нове завдання. Людина – творець за своєю природою. Вона день у день створює себе, свою особистість і власне життя. Коли людина сідає за письмовий стіл, бере папір, олівець, у цей момент вона може відчути внутрішній підйом, якусь тиху радість – передчуття творення.

Творчість як пошук рішення завжди захоплююче, вона займає і дітей, і дорослих. Ми бачимо ентузіазм вченого – це ж не тільки прагнення до самореалізації, до відкриття, а й щоденна праця, яка приносить радість. Вона далеко не завжди буває успішною, але вчений радіє від безпосереднього процесу творчого пошуку. Адже насолодитися результатом – це одна сота частина всієї радості творчості.

 Важливою частиною зустрічі цього разу стало ознайомлення з творчістю учасників клубу. Присутні студенти поділилися власними надбаннями: малюнками, віршами, розповідями та «handmade» виробами, «прочинивши двері» власної творчої та талановитої душі. Під час зустрічі були відчуття свободи і страху ділитися з кимось своїм, власним, а також азарт і радість досягнення, що змогли поділитися. Учасники отримали досвід, як сказати про себе через власну творчість, поділитися нею з оточуючими та помножити власну радість на кількість присутніх.

А насамкінець одна з учасниць клубу – Холодна Катерина, студентка 5 курсу спеціальності «Психологія», подарувала на згадку власного вірша:

Канатоходец 
Над пропастью 
На одной ноге 
Меж болью и радостью. 
В неравной борьбе: 
Жизнь или любовь 
Проигрывает вновь. 
В попытках удержаться 
Фатальный каждый миг 
Было забыто все 
Что вычитал из книг. 

Канатоходец 
Не спускается на землю 
Один боец 
За собственную веру. 
Глаза влюблённые из зала 
Наполнены слезами ; 
Его сердце устало 
Изрезано неравными боями. 
Как сохранить баланс 
Найти в жизни шанс 
И выжить и спуститься?

До наступної зустрічі в клубі!

16.02.2017
redactor
4915
остання редакція 14.04.2017
redactor