logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Постійне самовдосконалення - стиль життя викладачів КНТЕУ

Загальна інформація

Вже майже два роки в КНТЕУ плідно працює кафедра програмної інженерії та інформаційних систем. Викладачі кафедри займаються підготовкою майбутніх фахівців для однієї з найбільш динамічних галузей сьогодення - інформаційних технологій. Це надихає колектив кафедри, не очікуючи запланованого терміну, постійно займатися підвищенням кваліфікації та рівня знань.

У період із січня по лютий цього року на кафедрі програмної інженерії та інформаційних систем було проведено теоретично-практичний курс підвищення кваліфікації по роботі з комп’ютерною програмою «1С: Підприємство» на тему «Технології програмування та конфігурування на платформі «1С: Підприємство 8».

У роботі взяли участь представники групи компаній «BGS Solutions», що надає повний спектр послуг із автоматизації підприємств на платформі «1С: Підприємство», а також викладачі, аспіранти та студенти кафедр програмної інженерії та інформаційних систем, вищої та прикладної математики.

Заняття проводив керівник відділу розробки компанії, випускник КНТЕУ, Павло Олександрович Конопляник. Під його керівництвом були також розроблені індивідуальні практичні заняття слухачів. Навчання відзначилось своєю змістовністю, зацікавленістю аудиторії, професійним підходом до висвітлення матеріалу та організації практичного тренінгу. За його результатами 48 учасників теоретично-практичного курсу підвищення кваліфікації отримали сертифікати, що дають їм право використовувати отримані знання та досвід в освітньому процесі.

Активну участь в організації навчання взяли декан ФОАІС Харченко О.А., завідувач кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Криворучко О.В., директор ГЦІТ Шестак Я.І. та відповідальний за зовнішні зв’язки кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Сидорчук В.Є.

Викладачі повинні постійно прагнути до самовдосконалення й не чекати планового підвищення кваліфікації.

20.02.2017
redactor
2071
остання редакція 14.04.2017
redactor