logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Виїзне практичне заняття з навчальної дисципліни "Психодіагностика"

Загальна інформація

24 лютого 2017 року в рамках Консумерського фестивалю студентам ІІІ курсу спеціальності «Психологія» під керівництвом доцента кафедри психології, директора Центру педагогічних та психологічних досліджень, канд. психол. наук., доцента Ржевського Г.М. було організовано виїзне практичне заняття з навчальної дисципліни «ПСИХОДІАГНОСТИКА» у приміщенні Територіального медичного об’єднання «ПСИХІАТРІЯ» в місті Києві на умовах раніше підписаного договору про спільну діяльність з директором ТМО «ПСИХІАТРІЯ», головним спеціалістом із психіатрії Департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації - Заслуженим лікарем України, доктором медичних наук, професором В'ячеславом Даниловичем Мішиєвим, з метою створення умов для розв’язання наукових завдань та ефективного використання наявного наукового потенціалу медичного закладу.

Під час заняття практичний психолог Айвазян Л.Ю. і завідувач Центру медико-соціальної реабілітації Зеленов К.Є. розповіли про специфіку медичного закладу та відділу, про найбільш поширені розлади душі, методи і форми спеціалізованої медичної допомоги психічно хворим, про успіхи і труднощі психіатричної практики в місті Києві, про психологічну діагностику. Наголосили на особливостях психологічної роботи, які безпосередньо функції виконують психологи у медичному закладі, а також продемонстрували методи психологічної діагностики, що використовуються в роботі під час реабілітації пацієнтів. Студенти дізналися про підрозділи, які відповідають за внутрішню роботу медичного об'єднання та яким чином розподілена робота з клієнтами, відвідали відділ психосоціальної реабілітації та навіть мали змогу спостерігати за роботою співробітників.

Наприкінці заняття студенти були запрошені на проходження практики в закладі реабілітації для отримання знань та досвіду, необхідних майбутньому спеціалісту. Також вони відвідали виставку робіт пацієнтів та музей на базі ТМО «ПСИХІАТРІЯ».

Студенти залишились задоволеними зустріччю, отриманим досвідом і новими знаннями.

24.02.2017
redactor
1485
остання редакція 14.04.2017
redactor