logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майбутнє гастрономічної галузі: представники КНТЕУ на важливому зібранні кейтерингової компанії «Фігаро-кейтеринг»

Загальна інформація

Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Т.Є. Литвиненко, що викладає дисципліну «Кейтеринг», була присутньою на важливому зібранні, яке проводила кейтерингова компанія «Фігаро-кейтеринг».

Запрошення здійснила комерційний директор компанії Ксенія Сергіївна Остапюк, яка в 2006 році закінчила КНТЕУ, факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу за фахом інженер-технолог ресторанного господарства.

Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Т.Є. Литвиненко радо прийняла запрошення, тим більше, що до випуску готується останній, 3 том з серії «HORECA», частина ілюстрацій у якому присвячена саме кейтеринговій компанії «Фігаро-кейтеринг». Співавторами навчального посібника «HORECA «Кейтеринг» є колектив авторів з трьох кафедр: технології і організації ресторанного господарства, готельно-ресторанного бізнесу та інженерно-технічних дисциплін, а загальну редакцію здійснює ректор, професор А.А. Мазаракі.

Кейтерингова компанія «Фігаро-кейтеринг» – оператор номер один на ринку кейтерингу – організовував Партнерський вечір для всіх компаній івент-індустрії, що мають давні й тісні творчі та ділові стосунки з кейтеринговою компанією.

Такі зустрічі компанія «Фігаро-кейтеринг» проводить лише двічі на рік, на яких підводить підсумки роботи й ознайомлює представників компаній-партнерів з новою гастрономічною колекцією, концепцією і стилем презентації для майбутніх подій.

Під час спілкування доцента кафедри технології і організації ресторанного господарства Т.Є. Литвиненко з комерційним директором (Ксенія Остапюк), директором зі стратегічного розвитку (Альона Баженова), керівником відділу «HR» (Поліна Потапенко), а також з засновником та ідеологом кейтерингової компанії Олександром Котолупом були розглянуті питання подальших дружніх і творчих відносин між кейтеринговою компанією і кафедрою технології і організації ресторанного господарства, а також факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету.

28.02.2017
42265
2246
остання редакція 14.04.2017
redactor