logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майстер-клас «Ексклюзивні цукрові квіти» від судді Всесвітньої асоціації кулінарів WACS - Марії Шрамко

Загальна інформація

За ініціативою Київського національного торговельно-економічного університету та громадської спілки "Український кулінарний союз" у КНТЕУ в період з 27 лютого по 2 березня 2017 року пройшов авторський майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко – «Sugar flowers».

Марія Шрамко - шеф-кондитер, входить до складу Національної збірної Ісландії з кулінарії. Суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS, почесний член Асоціації кухарів України, Сербії, Хорватії, почесний член Українського кулінарного союзу. Має великий професійний досвід роботи шеф-кондитером, за створення арт-робіт одержала ряд нагород на престижних чемпіонатах, свою майстерність і вміння передає учням у країнах Європи. Працює в техніках: карамель, цукрові квіти, шоколад, аерографія.

У майстер-класі взяли участь й отримали міжнародні сертифікати студенти та викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу к.т.н., доцент Васильєва  О.О. та  к.т.н., доцент Федорова Д.В.

Практичну підготовку з курсу проходили представники з Ізраїлю, Данії, Японії, Литви та України (Київ, Одеса, Львів, Кривий Ріг).

В авторському курсі Марії Шрамко розглянуто квіти, які використовують у декоруванні тортів: астроемерія, кали, піони, лілії, клематіс, маки, орхідея цімбадіум, орхідея фаленопсис, троянди, конвалії. Учасники майстер-класу ознайомились з техніками виготовлення цукрових квітів: робота з квітковою пастою, виготовлення окремих елементів квітів, робота з різаками та відбитками. Вивчено різноманітні техніки фарбування квітів, змішування кольорів та створення відтінків, у тому числі з використанням аерографа. Завершено роботу зборкою квітів і виготовленням квіткових композицій.

Набуті практичні знання будуть впроваджені в навчальний процес і студенти зможуть навчитися ексклюзивної технології виготовлення цукрових квітів.

02.03.2017
42265
2281
остання редакція 04.07.2017
redactor