logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Команда Українського кулінарного союзу отримала призові місця на 10-му Міжнародному фестивалі кулінарної майстерності Південної Європи

Загальна інформація

3–6 березня 2017 року делегація збірної команди від Українського кулінарного союзу на чолі з директором Ведмідь Н.І. у складі 11 осіб, зокрема трьох студентів КНТЕУ – Вікторії Науменко, Наталії Ніщенко та Олександра Гриценка, викладачів КНТЕУ – Мирослави Босовської, Марії Кулик та Оксани Полтавської, брала участь у 10-му Міжнародному фестивалі кулінарної майстерності Південної Європи в м. Салоніки, Греція (10th International Culinary Competition of Southern Europe, Thessaloniki, Greece).

Цей грандіозний кулінарний захід зібрав понад 500 учасників із 20 країн світу. Його відвідали понад 10000 гостей з усього світу. Учасники змагались у 40 різних категоріях індивідуальних і командних змагань. Роботу учасників змагань та робіт арт-класу оцінювали понад 40 професійних членів журі з різних країн світу.

Роботу конкурсантів оцінювало вельми поважне і визнане у світі жюрі, у складі якого всесвітньовідомі шеф-кухарі з Греції, Сербії, Хорватії, Туреччини, Македонії. Результатом успішного виступу стало завоювання нашою командою трьох срібних та однієї бронзової медалі. За номінацію ”Страви з риби” срібними медалями (2 місце) нагороджені студенти Гриценко О. та Ніщенко Н., за участь у номінації „Національне Грецьке Барбекю” студентка Науменко В. отримала бронзову медаль (3 місце). Вікторія Науменко отримала також срібну медаль і цінний подарунок фестивалю за перемогу в номінації від спонсорів «Шаурма».

Від імені керівництва Українського кулінарного союзу висловлюємо подяку студентам КНТЕУ – Олександру Гриценку, Наталії Ніщенко, Вікторії Науменко за ініціативність, працьовитість та творчий підхід  до кулінарного мистецтва, популяризацію української сучасної кухні на міжнародному рівні; викладачам КНТЕУ – Ведмідь Н.І., Кравченку М.Ф., Кочерзі В.І., Босовській М.В. за невтомну і натхненну працю з виховування переможців – молодих і талановитих майстрів із кондитерського мистецтва в Україні та світі.

На урочистому закритті фестивалю директор Українського кулінарного союзу Ведмідь Надія вручила подяки і пам’ятні знаки Українського кулінарного союзу Президенту Асоціації шеф-кухарів Північної Греції Джорджу Мастродімітрісу (George Mastrodimitris), Міністру туризму Греції  Елені Контурі (Elena Koutoura), президенту Організаційного комітету Крістосу Готсісу (Christos Gkotsis). Від імені президента УКС Анатолія Мазаракі були вручені запрошення на український фестиваль BestCookFest – 2017, який відбудеться у жовтні 2017 р. в місті Києві, Україна.

Вітаємо Український кулінарний союз та студентів Київського національного торговельно-економічного університету з виступом та перемогою! Так тримати, дорогі наші призери!

06.03.2017
redactor
2120
остання редакція 04.07.2017
redactor