logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Чарівні, запальні україночки КНТЕУ - свято 8 березня в університеті

Загальна інформація

7 березня 2017 року в Конгрес-центрі КНТЕУ відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню.

Від імені ректора Анатолія Антоновича Мазаракі зі святом весни та жіночності прекрасну половину університету привітала перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна, побажавши щастя, здоров’я, любові та добробуту: "Любі жінки! Ви – берегині нашого університету, своїх родин, всього кращого, що є у світі. Давайте робити щасливими всіх, хто поряд з нами. Бажаю, щоб ваші серця були наповнені добром, радістю та світлом!".

Традиційно з нагоди свята почесні грамоти за сумлінну і плідну працю та листи-подяки отримали більше 100 викладачів та співробітниць університету.

Кульмінацією свята стало урочисте нагородження учасниць щорічного конкурсу серед співробітниць університету «Фото-Красуня КНТЕУ-2017». На конкурс було отримано більше 30 заявок. У фінал вийшло 10 найпривабливіших молодих жінок КНТЕУ. Переможницю урочисто оголосив завідувач кафедри менеджменту Бай Сергій Іванович. Нею стала секретар навчального відділу Орисенко Катерина. Вітаємо красунь із заслуженою перемогою!

У традиційному весняному конкурсі «Міс Фото КНТЕУ-2017» та  «Містер Фото КНТЕУ-2017» серед студентів перемогу здобули Катерина Жданова й Усман Шахзад.

«Краща пара Фото КНТЕУ-2017» – Катерина Жданова й Усман Шахзад.

«Віце-міс Фото КНТЕУ-2017» – Валерія Кириленко та «Віце-містер Фото КНТЕУ-2017» – Андрій Шарлай.

Урочистості завершилися святковим концертом, який цього разу складався з музичних дуетів співробітників та студентів КНТЕУ. Справжньою окрасою урочистого заходу став виступ чарівного дуету Ірини Протасової та Дмитра Рудикова з надзвичайно чуттєвою та ліричною композицією «Берег любові». А під фінальну запальну пісню про «чарівних, запальних україночок» навіть керівництво університету пустилося в танок. На такій надзвичайно веселій ноті закінчився цей весняний концерт.


07.03.2017
redactor
4185
остання редакція 02.06.2020
redactor