logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Щоденник ІХ Консумерського фестивалю. Конференція: «Актуальні проблеми підприємництва, торгівлі та біржової діяльності»

Загальна інформація

14 березня 2017 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету в рамках Консумерського фестивалю було проведено Міжнародну студентську науково-практичну конференцію "Актуальні проблеми підприємництва, торгівлі та біржової діяльності".

Організаторами конференції виступили Київський національний торговельно-економічний університет за підтримкою Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського руху «Молодь за права споживачів».

Конференцію відкрила перший проректор з науково-педагогічної роботи, д.т.н., проф. Притульська Наталія Володимирівна, яка підкреслила важливість студентської науково-дослідної роботи у формуванні професійних компетентностей майбутніх фахівців у сфері торгівлі та маркетингу і побажала плідної роботи учасникам конференції. З вітальним словом до учасників конференції звернувся декан факультету торгівлі та маркетингу Віктор Анатолійович Осика.

Під час пленарного засідання та на засіданнях 23 секцій було заслухано 530 доповідей, у т.ч. 199 стендові доповіді. У роботі конференції взяли участь 520 учасників, у тому числі 50 викладачів та аспірантів КНТЕУ, 441 студент факультету торгівлі та маркетингу, 10 студентів факультету ресторанного-готельного та туристичного бізнесу, 5 студентів факультету економіки, менеджменту і психології, 7 студентів з Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. 3 студенти з Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, 1 – з Луцького національного технічного університету.

У роботі конференції взяли участь також студенти з закордонних ВНЗ (Варшавський політехнічний університет, Краківський економічний університет, Білоруський державний економічний університет).

За результатами роботи конференції 27 учасників отримали дипломи І ступеня, 23 учасники отримали диплом ІІ ступеня, 23 учасники – диплом ІІІ ступеня:

Переможці міжнародної студентської  науково-практичної конференції «Актуальні проблеми підприємництва, торгівлі та біржової діяльності» 

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у науковій роботі!

14.03.2017
42265
3937
остання редакція 04.08.2017
adv