logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День відкритих дверей у КНТЕУ

Загальна інформація

18 березня 2017 року Київський національний торговельно-економічний університет гостинно відчинив свої двері для вступників та їх батьків. День відкритих дверей у КНТЕУ – це можливість майбутнім студентам ознайомитись з університетом, поспілкуватись із деканами факультетів, завідувачами кафедр, викладачами, членами Приймальної комісії та студентами, на власні очі побачити університет, до якого планують вступати.

Захід відвідало 735 гостей. До університету завітали студенти структурних підрозділів КНТЕУ, а саме Торговельно-економічного коледжу (м. Київ), Хмельницького торговельно-економічного коледжу, Житомирського торговельно-економічного коледжу, Вищого комерційного училища (м. Київ).

Присутні отримали вичерпні відповіді на актуальні питання, які зазвичай хвилюють абітурієнтів та їх батьків щодо особливостей вступної кампанії 2017 року; переліку спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ; переліком конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО; документів необхідних для вступу; умов проживання та особливостей навчального процесу, культурного дозвілля студентів тощо.

День відкритих дверей розпочався з виступу заступника відповідального секретаря Приймальної комісії Мостики Костянтина Вікторовича, який тепло привітав гостей. Він зазначив, що навчання в КНТЕУ – це перший крок для побудови успішної кар’єри у майбутньому і здобуття престижної спеціальності, яка затребувана на сучасному ринку праці.

Свої факультети презентували безпосередньо декани: Харченко Олександр Анатолійович (факультет обліку, аудиту та інформаційних систем); Канєва Тетяна Володимирівна (факультет фінансів та банківської справи); Ведмідь Надія Іванівна (факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу); Ладиченко Катерина Іллівна (факультет міжнародної торгівлі та права); Осика Віктор Анатолійович (факультет торгівлі та маркетингу); заступник декана Гейдор Алла Петрівна (факультет економіки, менеджменту та психології).

Директор Центру європейської освіти Дупляк Тетяна Петрівна ознайомила присутніх з особливостями навчання студентів КНТЕУ за кордоном.

Вступники, які ще не визначились з майбутнім фахом, пройшли тестування та мали змогу особисто поспілкуватися з директором Центру педагогічних та психологічних досліджень Ржевським Геннадієм Миколайовичем.

Цікавою була презентація, приурочена до 70-річчя КНТЕУ, голови ради студентського самоврядування Понкратової Дар’ї.

Особливе зацікавлення у відвідувачів викликали екскурсії по університету, спеціалізованих лабораторіях, аудиторіях, бібліотеці, гуртожитках.

Зустрічі були цікавими і корисними, вступники отримали багато вражень та позитивних емоцій. Чекаємо на Вступі-2017!!!

18.03.2017
redactor
3290
остання редакція 04.07.2017
redactor