logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Дні гостинності в КНТЕУ

Загальна інформація

21 березня 2017 року на базі спеціалізованої школи № 85 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови, кафедрою міжнародного публічного права КНТЕУ було проведено виїзний «День гостинності» з учнями 9-го класу.

Старший викладач кафедри Гончарова Юлія Анатоліївна надала присутнім вичерпну інформацію про особливості вступної кампанії 2017 року, зокрема, про перелік спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ, перелік конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО, а також про особливості та переваги навчання в КНТЕУ.

Поза тим, було наголошено на можливості проходження тестування в Центрі педагогічних і психологічних досліджень КНТЕУ для того, щоб допомогти абітурієнту у виборі майбутньої професії.

Сподіваємося і надалі на приємну співпрацю між адміністрацією школи та університетом.


Більшість школярів замислюються про вибір спеціальності та вищого навчального закладу в 10 класі, тому викладачі кафедри маркетингу та реклами часто запрошують до університету саме десятикласників.

Так було і 17 березня 2017 року. На День гостинності завітали учні гімназії №39 ім. Б. Хмельницького з поглибленим вивченням української мови. Школярам показали наші аудиторії, лабораторії, бібліотеку, кафе. Серед школярів були спортсмени, яким дуже сподобались спортивні зали.

Потім гімназистів запросили на кафедру маркетингу та реклами, де показали фільм про КНТЕУ. Перед ними виступила доцент кафедри Данілова Людмила Леонідівна, яка розповіла про спеціальності кафедри, наукову діяльність студентів. Школярів зацікавили заходи, у яких лише за останній тиждень взяли участь студенти факультету торгівлі та маркетингу: студентська наукова конференція, консумерський фестиваль, день факультету тощо.

Студентки Маша Родіна та Юля Тимошенко розповили про День ФТМ. З'ясувалось, що серед учнів є і танцюристи, і співаки, і музиканти. Тому вони вже бачили себе учасниками свята.

Закінчився День гостинності дуже романтично: гімназистка Маша Андріяш влаштувала невеликій концерт, зігравши декілька творів на роялі в холі університету.

На прощання гімназисти сказали, що їх мрія відтепер – стати студентами КНТЕУ. Бажаємо здійснення мрій!


16 березня 2017 року, у День факультету торгівлі та маркетингу, викладачі кафедри маркетингу та реклами провели День гостинності для учнів патріотичної київської школи № 275 імені Кравчука Володимира.

Школярі поспілкувались з деканом факультету торгівлі та маркетингу Осикою В.А., завідувачем кафедри маркетингу та реклами Роматом Є.В., відвідали презентації кафедр ФТМ.

Зустріли школярів торішні випускники школи № 275, а нині студенти 1 курсу КНТЕУ, які запросили учнів на святковий концерт на честь Дня факультету.

Директор школи Оксана Вікторівна Антощак висловила подяку адміністрації університету за теплу і щиру гостинність, відчуття відкритого серця і теплої душі.

Вступ до вищого навчального закладу – це стимул до саморозвитку, тому бажаємо учням школи № 275 імені Кравчука Володимира впевненості у власних силах, цілеспрямованості і досягнення бажаного результату. Нехай здійсняться всі їх задуми та запрошуємо приєднатися до родини Київського національного торговельно-економічного університету!


15 березня 2017 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся День гостинності для учнів 9 класів спеціалізованої школи № 61 з поглибленим вивченням інформаційних технологій у м. Києві.

Захід розпочався виступом директора Центру профорієнтаційної роботи Ярошенко Людмили Вячеславівни, який продовжили завідувач кафедри психології Корольчук Микола Степанович, доцент кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Чернякін Віктор Петрович та доцент кафедри психології, директор Центру педагогічних і психологічних досліджень Ржевський Геннадій Миколайович.

Присутні отримали вичерпну інформацію про особливості вступної кампанії 2017 року; перелік спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в КНТЕУ; перелік конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО; документи необхідні для вступу; умови проживання та особливості навчального процесу, культурне дозвілля студентів тощо.

Особливе зацікавлення у відвідувачів викликала екскурсія по університету, його аудиторіях, лабораторіях, бібліотеці, спортивних залах, гуртожитках, їдальнях. Завідувачі кафедр та викладачі особисто зустріли екскурсійну групу й ознайомили з роботою кафедр.


15 березня 2017 року в спеціалізованій середній школі з поглибленим вивченням іноземних мов № 254 відбувся День гостинності КНТЕУ.

На заході доцент кафедри менеджменту Волобуєв М.І. розповів школярам про можливості отримання однієї з кращих вищих освіт в Україні завдяки КНТЕУ. Учнів 10 класу цікавило багато питань: "Чи є можливість підготуватися до ЗНО? Наскільки реально вступити на навчання на бюджетну форму? Наскільки високий рейтинг КНТЕУ серед вузів, що надають економічну освіту в Україні?".

Зустріч пройшла в атмосфері взаємної зацікавленості та домовленості про подальші взаємовідносини.

16.03.2017
redactor
2052
остання редакція 04.07.2017
redactor