logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Навчальні семінари для роботодавців

Загальна інформація

Дешко Людмилою Миколаївною, к.ю.н., доцентом, завідувачем кафедри міжнародного публічного права КНТЕУ, та Йосипенко Соломією Тарасівною, юрисконсультом Viciunai Group, 17 та 22 березня 2017 року в Центрі розвитку підприємництва на базі Києво-Святошинського районного центру зайнятості проведено планові навчальні семінари для роботодавців «Захист прав суб’єктів підприємницької діяльності у Європейському суді з прав людини» та «Медіація як засіб вирішення спорів у сфері підприємницької діяльності».

Під час семінару було обговорено питання порядку звернення до Європейського суду з прав людини, розгляду ним справ та виконання рішень Європейського суду з прав людини в Україні, а також про медіацію як спосіб вирішення спорів.

Також роботодавці дізнались про програми другої вищої освіти ІВК КНТЕУ та взаємовигідну співпрацю з КНТЕУ. Учасники заходу підкреслили: «Спори про захист прав і законних інтересів суб’єктів підприємництва мають специфіку, тому для їх вчасного і законного вирішення необхідні високопрофесійні фахівці, що володіють спеціальними знаннями у галузі захисту прав і законних інтересів суб’єктів підприємництва». Вони також зазначили: «Для підприємців нерідкою проблемою є правильний вибір та ефективне використання і застосування передбачених законодавством засобів захисту – тих правових засобів, за допомогою яких можна запобігти, припинити, усунути порушення прав. Щоб змусити або спонукати правопорушника припинити дії, які порушують право підприємця, або запобігти таким діям, необхідно знати положення законодавства, що регулює різні засоби захисту, і вміти їх застосовувати, бо саме від знання законодавства і вміння захищати свої права та інтереси залежить успіх та результат діяльності підприємців».

22.03.2017
42265
1515
остання редакція 04.07.2017
redactor