logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

ФМТП – додай кольорів у своє життя: День народження факультету

Загальна інформація

"Наші люди всюди!"

ФМТП

29 березня 2017 року факультет міжнародної торгівлі та права відзначав свій День народження. Відбулося свято молодого, але надзвичайно творчого і потужного колективу.

Перший проректор КНТЕУ Притульська Наталія Володимирівна від імені ректора Мазаракі Анатолія Антоновича привітала факультет із першої річницею: «ФМТП – це факультет із дуже сучасним обличчям: нові підручники, обладнання, інновації та тренди – все, що необхідно, щоб отримати сучасну та затребувану професію і розкрити свій потенціал». З нагоди свята Наталія Володимирівна нагородила почесними грамотами викладачів, постійних партнерів факультету та кращих студентів.

Декан ФМТП Ладиченко Катерина Іллівна висловила щиру подяку ректорату КНТЕУ за підтримку, викладачам факультету – за натхненну працю і постійне самовдосконалення, партнерам – за плідну співпрацю, а студентам побажала цілеспрямованості, енергії та успіху у всьому. Вона підкреслила, що досягнення факультету – це результат зусиль всієї команди університету. 

Святковий концерт відкрив зворушливий виступ дитячого хору «Зернятко», який глядачі вітали стоячи. Щирі історії-зізнання, з якими ділилися зі сцени студенти ФМТП, різнобарвні музичні виступи, надзвичайна святкова атмосфера зробили перший День народження факультету незабутнім та яскравим.

З днем народження факультет привітали партнери факультету і почесні гості свята:

  •  президент Асоціації адвокатів України Рачук Олег Олександрович;
  •  в.о. начальника Київської митниці Державної фіскальної служби України Бережнюк Іван Григорович, почесний митник України, доктор економічних наук, кандидат технічних наук.

З нагоди свята були нагороджені 11 викладачів і співробітників, 15 партнерів, 60 студентів, 15 почесних гостей і партнерів факультету.

Особливо була відзначена співпраця з Деснянським районним управлінням юстиції у м. Києві, Київським окружним адміністративним судом, Асоціацією адвокатів України, Київською міською митницею, ТОВ «Державний аграрний холдинг», ТОВ «Інкос Груп», Інститутом телекомунікацій і глобального інформаційного простору, Науково-дослідним інститутом приватного права і підприємництва ім. академіка Ф.Г. Бурчака НАПрН України та ін.

Після урочистої частини студенти вразили публіку вибуховим яскравим концертом, показавши всі грані своїх сценічних талантів: проникливий вокал, майстерно відточену хореографію і впевнену акторську гру. Соковиті відтінки щастя і повної віддачі змусили засяяти посмішками весь університет. 

Вітаємо факультет міжнародної торгівлі та права з Днем народження!

29.03.2017
42265
9151
остання редакція 04.07.2017
redactor