logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ФФБС – місце, де збирається твоя сім`я: День народження факультету

Загальна інформація

6 квітня 2017 року факультет фінансів та банківської справи відзначав свій День народження.

Після відеопоздоровлення ректора Мазаракі Анатолія Антоновича на сцену піднялася проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал Світлана Леонідівна, яка привітала родину факультету та зазначила: «Факультет фінансів та банківської справи очолюють не лише науковці, а й практики, які широко відомі в Україні та далеко за її межами. Віват, ФФБС!».

З нагоди свята Світлана Леонідівна вручила почесні грамоти та листи-подяки представникам науково-педагогічного складу факультету. За плідну співпрацю листи-подяки отримали давні партнери факультету, серед яких: Державна казначейська служба України, АТ «Ощадбанк», Асоціація українських банків, ПАТ «Діамант банк», СК «Альфа Страхування» та інші.

18 почесних грамот отримали найкращі студенти ФФБС, які ввійшли до ТОП-100 студентів КНТЕУ. Чемпіон Студентської баскетбольної ліги України - збірна команда КНТЕУ з баскетболу, яку очолює студент ФФБС, також отримала почесні грамоти з рук проректора.

Декан ФФБС Канєва Тетяна Володимирівна подякувала ректору та адміністрації КНТЕУ, викладачам факультету та студентам, до яких вона звернулася з такими словами: «Це свято відбувається завдяки вашій відданості та любові до рідного факультету. Ви – наша надія. З вами ми пов’язуємо щасливе майбутнє нашої держави».

Святковий концерт, який підготували студенти факультету фінансів та банківської справи, вразив глядачів своїми професійними номерами, талановитими виступами та небаченими досі спецефектами. Прогулянка найцікавішими вулицями Києва та навіть… зоряним небом – ось таку справжню казку створили на сцені студенти ФФБС, закохані у своє місто та рідний факультет. Адже для них факультет фінансів та банківської справи - це місце, де збирається вся їх сім`я.

Вітаємо факультет фінансів та банківської справи з Днем народження!

06.04.2017
redactor
4720
остання редакція 04.07.2017
redactor