logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Представниці КНТЕУ на Міжнародному бізнес-форумі «БізнесWOMAN - 2017»

Загальна інформація

8 квітня 2017 року в м. Києві відбувся Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN - 2017». Це - унікальна за масштабом та  змістовним наповненням подія. Організатором форуму виступив журнал «БізнесWOMAN», генеральним директором якого є Ганна Крисюк, а генеральним партнером форуму – Асоціація платників податків України, президентом якої є Грігол Катамадзе.

Метою Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWOMAN - 2017» стала консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України у світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу.

Учасниками форуму стало близько 1000 жінок не лише з різних куточків України, а й світу. Модератором форуму виступала Даря Мустафіна, директор Інституту партнерства та сталого розвитку, випускниця КНТЕУ.

Спікерами форуму стали медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у різних сферах діяльності на вітчизняному та міжнародному рівні, зокрема, перший заступник голови Верховної Ради народний депутат Ірина Геращенко, Надзвичайний і повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, депутат Європарламенту Ребекка Хармс, українська телеведуча каналу "1+1", лауреат Всеукраїнської премії "Жінка III тисячоліття", куратор соціального проекту "Переможці" Соломія Вітвіцька та інші.

На форумі працювало три секції:

  1. Політика. Міжнародна дипломатія. Безпека
  2.  Бізнес. Інвестиції. Економічні реформи
  3. Соціальна відповідальність. Освіта. Культура

У форумі взяли участь викладачі нашого університету, а саме – завідувач кафедри програмної інженерії та інформаційних систем Криворучко О.В., завідувач кафедри вищої та прикладної математики Щетініна О.К., доценти Гладка Ю.А та Палагута К.О., старший викладач кафедри економіки та фінансів підприємства Рибак Р.І. та ін.

07.04.2017
42265
2349
остання редакція 04.07.2017
redactor