logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти КНТЕУ відвідали найбільшоий кар’єрний захід України - XVIІ Ярмарок вакансій«Impulse-2017»

Загальна інформація

28-29 березня 2017 року студенти кафедри менеджменту відвідали найбільший кар’єрний захід України - XVIІ Ярмарок вакансій «Імпульс-2017» що традиційно проводить “Центр кар'єрного розвитку STUD-POINT",  який знаходиться на території КНУ імені Тараса Шевченка. Цей захід є унікальною можливістю особистісних контактів студентів з представниками провідних компаній України. Беручи участь у ярмарку вакансій, студенти і випускники отримають більш широкі можливості дізнатися про найбільш ефективні методи пошуку роботи, правила поведінки на співбесідах та вимоги роботодавців.

Під час ярмарку вакансій студенти мали змогу: знайти роботу і пройти співбесіду з HR-менеджером у дні кар’єрного проекту;  відвідати більше 13 кар'єрних тренінгів від Google, Ubisoft, HeadHunter, Альфа-банку тощо. Разом із тим була надана можливість пригоститися кавою або чаєм в обмін на реєстрацію; відвідати безкоштовні тренінги від представників успішних компаній; отримати консультацію з написання резюме і проходження співбесіди; пройти співбесіду з метою працевлаштування в найкращі ІТ-компанії (на проекті був представлений окремий сектор «Робота в ІТ»).

STUD-POINT – це точка опори для студентів та випускників України, які прагнуть знайти своє професійне щастя, що готовий всіляко їх допомагати. Найкращі компанії українського ринку мають можливість знайти талановитих співробітників, провести моніторинг очікувань і проблем працевлаштування студентів і допомогти їм своїми порадами.

На ярмарку були представлені 50 підприємств, що функціонують на вітчизняному ринку, серед яких: Сільпо, Укртелеком, JTI, Prom.ua, LeroyMerlin, Unilever, P&G Ukraine, МТС Україна, Фокстрот, Nestle, METRO, SUN InBevUkraine, Філіп Морріс Україна, NielsenUkraine, Coca-Cola, Google, 3М Україна, MacHOUSE, Adidas-Group, Ашан, CMK, Danone, Нова Пошта, Life:), KPMG, Deloitte, Київстар, Альфа-Банк, ГалНафтоГаз, VIASAT, COMFY, SDL, MAFIA, ProCreditBank, AIT, ДТЕК, Microsoft, УкрСиббанк, SoftServe, 1+1 Media, WOG, ДельтаБанк, СТБ, УКРСОЦБАНК та інші.

На фото: студенти 9 групи ФЕМП спеціалізації «Менеджмент персоналу» Швецова В., Шевчук І., Миронова Ю., Ведмідь М., Головатий І.

31.03.2017
42265
1944
остання редакція 04.07.2017
redactor