logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підписано договір про співробітництво з Всеукраїнською громадською спілкою "Український союз промисловців та підприємців"

Загальна інформація

11 квітня 2017 року відбулося підписання договору про співробітництво між Київським національним торговельно-економічним університетом та Всеукраїнською громадською спілкою «Український союз промисловців та підприємців».

Метою договору є створення умов для посилення співробітництва університету з державними та бізнес структурами, забезпечення потреб суспільства, ринку праці та держави у висококваліфікованих фахівцях.

Представниками УСПП на зустрічі з нагоди підписання договору були:

  1. Кінах Анатолій Кирилович  –  президент УСПП;
  2. Блавдзевич Олександра Юріївна – віце-президент УСПП;
  3. Жук Людмила Володимирівна – віце-президент УСПП.

Зі сторони КНТЕУ на зустрічі були присутні: ректор Анатолій Антонович Мазаракі, перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна, представники адміністрації, декани, завідувачі кафедр.

Церемонія підписання договору урочисто розпочалась з вітального слова ректора Анатолія Антоновича Мазаракі: «…Сьогодні історичний день. Діяльність і 25-тирічна історія Українського союзу промисловців та підприємців пов’язана з впливом на суспільно-економічний розвиток країни. Наша співпраця вкрай важлива для забезпечення якісного освітнього процесу – актуалізації змісту освіти. Освітні програми повинні створюватись у синергічній співпраці з партнерами-практиками, особливо – фахових дисциплін, тому важливість сьогоднішнього заходу важко переоцінити…».

Президент УСПП Кінах Анатолій Кирилович наголосив: «Ми незворотньо інтегруємося у світ, у європейську спільноту, але важливо на яких позиціях. Від нашої волі, праці, відповідальності залежить наше з вами майбутнє. Нашою співпрацею ми повинні створити умови для молоді, які б забезпечили можливість працювати й вдосконалюватися на рідній землі, проте за такими стандартами, які відповідатимуть вимогам сучасності. Безумовно, у питанні майбутнього, освіта має ключове значення…».

Після вітального слова відбулося урочисте підписання договору та дискусія між сторонами-учасниками. Сторони обмінялись символічними подарунками.

Церемонія завершилася гучними оплесками присутніх та побажаннями вдалої плідної праці.

10.04.2017
42265
2859
остання редакція 04.07.2017
redactor