logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Високі результати на водяних перегонах

Загальна інформація

Наприкінці березня відбулися змагання ХІІІ літньої Універсіади м. Києва з плавання серед студентів вищих навчальних закладів.

В змаганнях, які проходили в басейні КНУБА (Київський національний університет будівництва і архітектури), взяли участь команди 13 університетів м. Києва.

Плавці КНТЕУ з гідністю виступили в Універсіаді, посівши ІV місце в загально-командному заліку і пропустивши вперед тільки найсильніших: команди НУФСУ (університет фізкультури і спорту), КНУ ім.. Т.Г.Шевченка, КПІ ім. Сікорського.

Слід визначити, що за відсутності басейну, не завжди виходить організувати тренувальні заняття з плавання в зручний для студентів час, але це не завадило плавцям продемонструвати високий рівень підготовленості і надати суперникам інших університетів гідний опір. Особливе задоволення викликає не тільки результат (хоча це – досить успішний показник), а завзятість, енергійність міцний командний дух притаманний збірній  КНТЕУ.

Наші «старенькі» (студенти ІV курсу Вадим Березін і Катерина Сидоренко (ФЕМП), Роман Гахраманов (ФФБС), Тетяна Омелян (ФТМ), Вероніка Бакрадзе (ФРГТБ), ІІІ курсу Дар’я Куркіна (ФОАІС), Андрій Скуба (ФМТП), Валентин Усатюк (ФФБС)) із задоволенням прийняли під свою опіку молодь – першокурсників Анастасію Терех (ФТМ) і Сергія Гордієнка (ФРГТБ), другокурсників Ярослава Подорожняка (ФОАІС) і Олексія Жакуна (ФЕМП).

Щира підтримка «своїх» досягла апогею під час естафет. Хлопці боролися, як леви, і вибороли ІІІ місце і в комбінованій, і в крольовій естафетах.

Кожен доклав великих зусиль і приніс свій внесок в скарбничку команди. Задля одержання максимально можливого результату хлопці виступили в непритаманних їм дисциплінах. Цей факт і став вирішальним для того, щоб випередити досить сильні команди інших університетів (НПУ ім. М. Драгоманова, НМУ ім.. Богомольця, КНЕУ ім. В. Гетьмана).

Веселі, виховані, відповідальні, з веселою вдачею і почуттям гумору, небайдужі і безвідмовні для справи, підтримки і допомоги – ось вона яка сьогоднішня плавальна збірна.

Вітаю вас і дякую вам, мої дельфіняча!

01.04.2017
42265
2395
остання редакція 04.07.2017
redactor