logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Фінал XV Чемпіонату університету з «Брейн-рингу»

Загальна інформація

13 квітня 2017 року в актовій залі КНТЕУ пройшов фінальний турнір XV Чемпіонату університету з «Брейн-рингу».

За титул чемпіона Київського національного торговельно-економічного університету з «Брейн-рингу» у 2017 році змагалося 8 команд. Три команди зі структурних підрозділів КНТЕУ та 5 команд-переможців відбіркового турніру університету серед факультетів. 

Учасниками фінального інтелектуального протистояння стали:

  • Команда Харківського торговельно-економічного інституту «Homoludens»;
  • Команда Вінницького торговельно-економічного інституту «Імені Юрія Шатунова»;
  • Команда Харківського інституту фінансів «Inteam»;
  • Збірна команда КНТЕУ «Ейяф'ятлайокютль»;
  • Збірна команда КНТЕУ «Теорія маленького Спока Шредінгера»;
  • Збірна команда КНТЕУ «UV»;
  • Збірна команда КНТЕУ «Скотч»;
  • Збірна команда КНТЕУ «Мармеладні ведмедики».

Незмінним ведучим Чемпіонату КНТЕУ став багаторазовий переможець чемпіонатів Києва з брейн-рингу, інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», один із найерудованіших науковців університету, канд. екон. наук, доцент кафедри туризму та рекреації Сергій Васильович Хлопяк.

Учасників ювілейної гри привітала та побажала успіхів проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал Світлана Леонідівна, вона також зазначила, що учасників інтелектуальних ігор щороку стає все більше і більше.

Цікаві, сучасні та актуальні питання неабияк зацікавили студентів та змусили команди не лише логічно мислити, а й випробувати власну інтуїцію.

Перерви між інтелектуальними боями супроводжувалися музичними привітаннями студентів та кава-брейком.

Команди до останнього «наступали друг другу на п’яти». У запеклій боротьбі було визначено переможців XV Чемпіонату університету з «Брейн-рингу»:

  • I місце – збірна команда КНТЕУ «UV», у складі якої є представники факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу і факультету обліку, аудиту та інформаційних систем;
  • ІI місце – збірна команда КНТЕУ «Теорія маленького Спока Шредінгера», у складі якої є представники факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, факультету обліку, аудиту та інформаційних систем і факультету фінансів та банківської справи;
  • III місце – збірна команда КНТЕУ «Скотч», у складі якої є представники факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу і факультету торгівлі та маркетингу.

Цього навчального року Київський національний торговельно-економічний університет святкує своє 70-річчя. Приємно відзначити, що Чемпіонату університету з «Брейн-рингу», який проводиться з 2002 року, уже 15 років! Інтелектуальне змагання з невеликого гуртка аматорів переросло у справжню університетську традицію національного масштабу. Щороку «протистояння умів» стає не лише протистоянням, а й місцем нових знайомств та знаходження нових друзів, що вкотре підтверджує єдність міцної університетської родини.

Бажаємо усім нових перемог та здобутків! 

13.04.2017
redactor
1507
остання редакція 04.07.2017
redactor