logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Урочисте підписання договору про співробітництво з провідним оператором логістичних послуг

Загальна інформація

19 квітня 2017 року в залі ректорату відбулось урочисте підписання договору про співробітництво між КНТЕУ та провідним оператором логістичних послуг ТОВ «Заммлер Україна».

Від університету договір підписав ректор КНТЕУ А.А. Мазаракі, від логістичного оператора – генеральний директор ТОВ «Заммлер Україна» Віктор Шевченко.

В урочистій церемонії підписання договору також взяли участь: менеджер із розвитку та  PR-менеджер компанії "Заммлер Україна", перший проректор КНТЕУ, декани, завідувачі кафедр, викладачі та студенти.

"Здобута освіта в університеті, помножена на самоосвіту і самовдосконалення, знання декількох іноземних мов, а також постійна бізнес-практика та набуття нових бізнес-навичок, мають стати основою – загальним правилом для будь-якого молодого фахівця", – таку думку висловили керівники у своїй промові. 

У ході діалогу, були також озвучені основні проблеми логістичної галузі: катастрофічна зношеність залізничних вагонів та залізничного полотна, відсутність річкового транспорту, автомобільних доріг відповідного рівня, авіаційної інфраструктури, необхідної кількості складських площ та навіть професіоналів, які здатні виконувати сучасні логістичні завдання. З іншого боку, сьогодні Україна має всі шанси стати основним драйвером формування "Нового шовкового шляху", який здатен з'єднати Європу і Азію.  А для цього – освіта і наука, бізнес та влада мають об'єднати зусилля і розвивати логістику в державі як один із найпріоритетніших напрямів в економіці.

Студенти, присутні на заході, мали змогу продемонструвати свою обізнаність в логістиці в цілому та в діяльності компанії "Заммлер Україна" зокрема. По завершенні Віктор Шевченко запросив двох найактивніших студентів на бізнес-ланч, а всіх охочих брати участь у програмах стажування та практики в компанії.


Для довідки:

Група компаній ZAMMLER на ринку України 10 років (заснована у 2007 р.).

Напрями діяльності:

  • транспорт (перевезення вантажів, митно-брокерське оформлення);
  • складська логістика (склади, фулфілмент);
  • міжнародна діяльність (експортно-імпортні операції, іноземні представництва).

До складу ZAMMLER GROUP входять:

  • ТОВ «Заммлер Україна» - логістичний 3PL-оператор (транспортна, складська, митна логістика);
  • ТОВ «Заммлер Склад» - складські послуги;
  • ТОВ «Заммлер МЛС» - послуги митного складу;
  • ТОВ «Заммлер Фулфілмент» - логістика для інтернет-магазинів;
  • ZAMMLER POLSKA Sp.z. o.o. - логістичний 3PL-оператор;
  • Ningbo Zammler Trading Co LTD – експортно-імпортні операції.

Станом на 2015 р. фінансовий оборот компанії – 104 млн. грн., кількість працівників – 216, 105 партнерів в агентській мережі по всьому світі, 65000 кв. м. - складські площі.

У 2016 році група компаній ZAMMLER входить у топ-5 складських операторів України.

За напрямом перевезення 93% складають автомобільні перевезення. У товарній структурі 41,5% припадає на сегмент FMCG, 24,6% – техніка, по 10,8% - e-commerce та будматеріали.

Складська логістика компанії на 19,4% орієнтована на e-commerce.

ZAMMLER займає 12-е місце у світі за якістю організації роботи складів за рейтингом компанії HUAWEI, є ексклюзивним дистрибуційним центром для BORJOMI в Україні, офіційним ко-пакером для МARS в Україні, комплектувальником новорічних наборів для KONTI.

Стратегічною метою ZAMMLER є розвиток послуг рівня 4PL-оператора, розвиток напряму фулфілменту в Україні та Польщі, збільшення частки залізничних перевезень з використанням переваг складів із залізничною гілкою, розширення географії присутності компанії шляхом відкриття представництв в інших країнах світу.

19.04.2017
adv
3136
остання редакція 04.07.2017
redactor