logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас "Бізнес майбутнього": погляди, дискусії, пропозиції

Загальна інформація

Кафедра фінансового аудиту 20 квітня 2017 року організувала майстер-клас «Бізнес майбутнього» для гостей КНТЕУ та студентів університету.

З вітальним словом виступила перший проректор КНТЕУ Притульська Н.В, відзначивши інноваційний підхід кафедри до заходів такого спрямування: майстер-клас об'єднав практиків, науковців, студентів та абітурієнтів в стінах університету з різних міст України. Задля розвитку національних інтересів важливою є інтеграція зусиль університету, бізнесу та державних органів.

Ольга Заремба, фінансовий директор, співвласник «Midland Development Ukraine», кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансового аудиту і випускниця КНТЕУ (кафедра фінансового аудиту), презентувала доповідь «Бізнес майбутнього». "Світ настільки швидко змінюється, що навіть найуспішніші бізнесмени та корпорації іноді помиляються у своїх прогнозах: що буде продаватися завтра, які стартапи та технології призведуть до змін життя суспільства? Наразі найбільший акцент варто робити на сфері обслуговування, розвитку навичок вільного спілкування та інформаційних технологіях", - підкреслила О. Заремба.

 «Як відкрити власний соціально-активний бізнес?» - секретами ділилися власники успішного стартапу англійської школи «MOVA – англійська для українців» Олег Берестовий і Сергій Антоненко. Доповідачі зазначили, що важливо розуміти, що необхідно людям, розуміти свою місію та знайти найбільш ефективний шлях для досягнення цієї цілі. Важливо пам’ятати, що на рідній землі можна досягнути успіху, не обов'язково шукати щастя за кордоном. Важливо об'єднувати зусилля друзів і знайомих для покращення життя міста і країни.

Про роль контролю та аудиту в управлінні компаніями розповів Валерій Роздобудько, власник аудиторської фірми «Альта», кандидат економічних наук, випускник КНТЕУ (кафедра фінансового аудиту). Він підкреслив, що аналітики й аудитори завжди користуватимуться попитом, оскільки оцінка ефективності будь-якого бізнесу чи діяльності державних органів завжди актуальна.

Віталій Охріменко (випускник КНТЕУ) розповів про досвід роботи в Департаменті моніторингу та перевірок державних закупівель, а також на посаді помічника директора координації Центру з надання правової допомоги Міністерства юстиції України. Він розповів про сучасні виклики реформування органів державної влади та контролю їх діяльності, підкреслив, що саме цінності людини визначають ефективність її діяльності для суспільства і держави.

Назарова К.О., д.е.н., завідувач кафедри фінансового аудиту (випускниця КНТЕУ), наголосила на тому, що професія аналітика й аудитора є важливою як для бізнесу, так і для державних органів, оскільки вона допомагає ефективному управлінню.

Модератором майстер-класу була к.е.н., доц. О.А. Романенко.

Для гостей КНТЕУ були проведені екскурсії в університеті.

До зустрічі на наступному майстер-класі!

20.04.2017
42265
2484
остання редакція 04.07.2017
redactor