logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбувся IV Міжнародний фестиваль організаційної, економічної та практичної психології «Мудрість поколінь» SAPIENTIA GENERATIONES

Загальна інформація

Ось і відбувся вже вчетверте фестиваль, який щорічно проводить Центр педагогічних та психологічних досліджень. Цього року він був приурочений Всеукраїнському дню психолога, що святкується в Україні 23 квітня.

З вітальним словом, від імені ректора Анатолія Антоновича Мазаракі, до учасників IV Міжнародного фестивалю організаційної, економічної та практичної психології «Мудрість поколінь» SAPIENTIA GENERATIONES звернулась перший проректор з науково-педагогічної роботи, голова оргкомітету Притульська Наталія Володимирівна, далі продовжив вітальними словами Корольчук Микола Степанович – завідувач кафедри психології, заступник голови оргкомітету.

Цьогорічним завданням IV Міжнародного фестивалю «Мудрість поколінь» SAPIENTIA GENERATIONES стала необхідність представити за допомогою майстер-класів зв'язок, яким чином соціальний інтелект, емоційний інтелект і соціальна компетентність допомагають розуміти емоції і керувати ними. Відобразити взаємозв'язок з вербальними здібностями і академічним інтелектом. А також побачити важливість знань про соціальну дійсність і про себе, систему складних соціальних умінь і навичок взаємодії, своє місце в цьому світі, способи поведінки і поведінкові сценарії, соціальну орієнтацію, адаптацію, інтеграцію загально-соціального і особистого досвіду.

Для реалізації цього завдання були проведені такі майстер-класи протягом дня: 

  • Бобровський Сергій Олександрович - «Альтернативні методи соціалізації і психологічної реабілітації дітей з функціональними обмеженнями»;
  • Перепада Ольга Михайлівна – «Травматичний досвід особистості як джерело ресурсу»;
  • Цюцюра Галина Олександрівна – «Лялькотерапія – формування психічного здоров’я в родині та гармонійних стосунків (Створюємо ляльку-мотанку СІМ’Я)»;
  • Гончаренко Ольга Василівна – «Випробування долі в нашому житті» за мотивами п’єси В. Франкла;
  • Назарук Анна – «Системні розстановки»;
  • Бобир Любов Олександрівна – «Юнгіанський аналіз: самодопомога та техніки для роботи з клієнтом»,
  • Кваша Валерія – «Емоційний інтелект»;
  • Гайдай Сергій – «Психосоматика. Робота з симптомом у гештальт-терапії»;
  • Грицай Ксенія – «Чому в мене грошей мало або їх зовсім немає?».

Фестиваль відвідало близько 150 учасників. Окрім студентів та викладачів КНТЕУ, були гості з ТМО «Психіатрія», Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – з якими наш університет має договори про співпрацю, також були учасники з Вінницького торговельно-економічного інституту, Національного університету біоресурсів і природокористування, Київського університету імені Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, а також Геттінгенського університету (Німеччина).

Наприкінці заходу всі учасники отримали подяки та сертифікати.

Організаційний комітет висловлює щиру вдячність усім учасникам IV Міжнародного фестивалю організаційної, економічної та практичної психології «Мудрість поколінь» SAPIENTIA GENERATIONES, а також всім тим, хто сприяв, допомагав в організації та проведенні! Бажаємо всім творчості, наснаги, здоров’я та радощів!

До нових зустрічей! 

27.04.2017
42265
2501
остання редакція 04.07.2017
redactor