logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

КНТЕУ перший серед ВНЗ почав застосовувати навчальну платформу Zakupki.Prom.ua в рамках вивчення дисципліни "Публічні закупівлі"

Загальна інформація

10 травня 2017 року до КНТЕУ завітала фахівець із розвитку публічних закупівель ТОВ «ЗАКУПКИ.ПРОМ.УА» Анна Малькова, яка презентувала майбутнім маркетологам інтернет-платформу Zakupki.Prom.ua. 

Zakupki.prom.ua – торговельний онлайн-майданчик для комерційних і публічних закупівель, учасник системи ProZorro. Входить до групи компаній EVO.

На липень 2016 року щомісячний товарообіг на майданчику становив 3,2 млрд грн; кількість постачальників, які перемогли в тендерах на майданчику, становила 14500 компаній; сума підписаних контрактів перевищила 4,5 млрд грн.

Сьогодні на Zakupki.Prom.ua органи державної влади, місцевого самоврядування, а також державні та комунальні підприємства оголошують та здійснюють публічні закупівлі, а представники бізнесу подають свої пропозиції і беруть участь у торгах. Умови тендерів прозорі, пропозиції учасників відкриті, і перемагає саме той, хто пропонує найкращі умови.

Також на майданчику проводяться комерційні торги великими компаніями з можливістю скористатися всіма перевагами електронної форми здійснення закупівель.

З 2016 року майданчик Zakupki.Prom.ua приєднався до ініціативи ProZorro.Продажі - системи, яка створена за принципами Прозорро для продажу майна Фондом гарантування вкладів фізичних осіб України, активів банків, що знаходяться в стадії ліквідації. Так на Zakupki.Prom.ua з'явилися аукціони з продажу державного майна.

Zakupki.Prom.ua - не просто місце для проведення тендерів та аукціонів, а ресурс, що надає якісний сервіс користувачам: від максимально комфортної участі в торгах до підписання контракту.

Щодня 30 IТ-фахівців гарантують безпеку і вдосконалюють продукт, роблячи роботу на майданчику зручною і простою, а 50 аккаунт-менеджерів і співробітників колл-центру підтримують, навчають і консультують клієнтів.

Команда Zakupki.Prom.ua регулярно проводить навчальні семінари, а також Форум.Zakupki - найбільший галузевий захід у сфері закупівель, та премію Zakupki.Кращі.

Київський національний торговельно-економічний університет перший серед ВНЗ України почав застосовувати тестовий режим електронного майданчику Zakupki.Prom.ua в рамках вивчення дисципліни "Публічні закупівлі", де студенти в режимі реального часу проводять торги, беруть участь у торгах, ведуть електронний документообіг, накладають електронний цифровий підпис на документи та отримують необхідні професійні навички.

10.05.2017
adv
2902
остання редакція 28.08.2017
redactor