logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Викладачі КНТЕУ ознайомилися з сучасними методами навчання в Міжнародній Школі Гельсінкі, Фінляндія

Загальна інформація

Викладач КНТЕУ Гладка Юлія Анатоліївна (доцент кафедри вищої та прикладної математики) відвідала Міжнародну Школу Гельсінкі, Фінляндія (International School of Helsinki), де мала можливість ознайомитися з сучасними методиками викладання, які застосовуються для надання високоякісних знань студентам цієї школи.

Навчальний заклад входить до всесвітньої системи шкіл, які викладають за сертифікованою програмою міжнародного бакалаврату (International Baccalaureate  World School). Кількість навчальних закладів, які працюють за цією програмою, налічує більше 4000 у 145 країнах.

Одним з основних принципів, на яких базується система викладання в даних закладах освіти, є особистісно-орієнтована та спрямована на потреби студента, у першу чергу, філософія освіти. Вкрай важливим вважається стимулювання самостійного мислення студентів, створення відповідних умов для творчого розвитку особистості та розкриття наукового потенціалу кожного.  

Для виконання цих завдань, за словами директора Міжнародної Школи Гельсінкі Пітера Велча (Peter Welch, Head of School), важливим є розширення прав і можливостей студента, щоб вони були повноправними учасниками навчального процесу, мали можливість впливати на нього завдяки своєму натхненню та ентузіазму. Також велика роль приділяється використанню інформаційних технологій у навчанні, що дозволяє забезпечити «стандартний цифровий навчальний інструментарій» не тільки в навчальному закладі, а й за його межами.

Під час візиту до Міжнародної Школи Гельсінкі доцент Гладка Ю.А. ознайомилася зі стандартами викладання математичних дисциплін у рамках функціонування англомовної бакалаврської програми, а також отримала побажання успіхів у залученні студентів до англомовних навчальних програм КНТЕУ та подальшої співпраці.

14.05.2017
42265
2750
остання редакція 28.08.2017
redactor