logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

RecruitmentDay для HR та молоді

Загальна інформація

22 травня 2017 року студенти КНТЕУ за ініціативою кафедри менеджменту взяли участь у яскравій події "RecruitmentDay для HR та молоді" (у бізнес-центрі «Євразія», Академія ДТЕК), яку було організовано компанією UGEN, що проходила у новітньому форматі unconference – зустріч досвіду і думок, де самі учасники стають головною рушійною силою дискусії.

Були представлені мотиваційні виступи з історією побудови кар'єри представників компаній працедавців METRO Cash & Carry Ukraine, Академії ДТЕК, Mondelez Ukraine, Office former, Kraft Foods Ukraine, Піцерії Mister Cat, Deloitte Ukraine, Lizard Soft, IT-company, Lifesell, EY Careers, міжнародної організації AIESEC Ukraine тощо.

Окрім того, взяли участь такі представники компаній-працедавців: рекламне агентство «3S AGANCY», Мережа Ланет, Mister Cat, TEDIS Ukraine, ТОВ «Вент-Сервіс» (виробник вентиляційного обладнання, з 2-ма власними заводами із чисельністю персоналу близько 300 співробітників), ТОВ «Амадео», інжинірінгова компанія ТОВ «Інтегровані Водні Технології», Спортмастер, Fresh&Go (мережа еко-барiв), Zest Outsourcing (послуги з аутстафінгу, підбору та забезпечення персоналом), EY, Укртелеком, Delta M Grou, Kreston GCG (надання аудиторських, консалтингових та оціночних послуг), агропромисловий холдинг ПАТ «Миронівський хлібопродукт», ТОВ "Dini", Альфа-Банк, Укрсоцбанк, ТК-Сервіс Плюс (контакт-центр, консультування абонентів щодо технічних, фінансових та організаційних питань) та багато інших.

Протягом більш як восьмигодинного формату зустрічі керівники та власники бізнесу ділилися із учасниками цікавими історіями їх кар’єрного успіху та відповідали на всі питання, що цікавили молодь.

Усього в події взяло участь 135 яскравих учасників, націлених на саморозвиток, мотивацію, нові знайомства, обмін історіями успіху.

Студенти мали можливість вирішити разом з HR у команді кейс на тему «METRO Store №24». Протягом півгодини приймали рішення, чи потрібно відкривати новий 24-ий ТЦ МЕТРО цього року, керуючись інформацією про компанію, її фінансові показники за останній рік, огляд ринку, конкурентів тощо.

Виступи спікерів вразили студентів викладом матеріалу. Професіонали бізнесу надавали консультацію щодо написання резюме від професіональних Headhunter, ділилися власним досвідом, вірою у щастя на роботі та як отримати роботу, що приносить щастя.

Це був цікавий і насичений день для виявлення можливостей проявити себе та почати будувати власну кар'єру!

Дякуємо організаторам, спікерам та бізнес-партнерам за унікальну можливість активного нетворкінгу та організацію цікавих зустрічей!

22.05.2017
redactor
2086
остання редакція 28.08.2017
redactor