logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Переможці Спартакіади в студмістечку

Загальна інформація

Переможні фанфари. Бам-бам! Стук барабану. Голосні вигуки групи підтримки спортсменів – учасники. Саме так 25 травня 2017 року завершилась Спартакіада серед студентів-мешканців гуртожитків КНТЕУ.

Цього року учасникам було запропоновано взяти участь у змаганнях із 7 видів спорту: волейбол (жін.) та волейбол (чол.), стрітбол, настільний теніс, шахи, футбол та перетягування канату.

Високу витривалість та спритність показали команди з футболу під час змагань. У результаті запеклої боротьби право називатися кращими отримала команда гуртожитку №4. Друге місце вибороли хлопці з гуртожитку №3, третє місце – гуртожиток №2. Четверте місце посіла команда 6 гуртожитку, а п’яте  - гуртожиток №1.

У змаганнях із перетягування канату місця розподілились таким чином: 1 місце – гуртожиток  №2, 2 місце – гуртожиток №3, 3 місце – гуртожиток №4, 4 місце – гуртожиток №1. Змагання були дуже емоційними, кожна команда грала з великим азартом та запалом, бажаючи перемогти. Тож боротьба була запеклою, і перевага весь час переходила від однієї команди до іншої.

Як відомо, спорт тренує не лише фізичну силу, але й інтелектуальну, тож у змаганнях із шахів учасникам потрібно було докласти зусиль та продемонструвати свої стратегічні вміння, аби вибороти першість, тож маємо такі результати: 1 місце – гуртожиток №3, почесне 2 місце посіла команда гуртожитку №2, 3 місце – гуртожиток №4, на 4 позиції опинився гуртожиток №1 та 5 сходинку посів гуртожиток №6.

Із року в рік змагання з волейболу підтверджують нам, що жінки не гірше чоловіків здатні до конкуренції та гідно демонструють власні навички і вміння в грі. Тож серед дівчат 1 місце посіла команда гуртожитку №4, почесне 2 місце вибороли дівчата з  гуртожитку №6, 3 місце, у свою чергу, посіли дівчата з гуртожитку №3. Що ж стосується хлопців, то й тут першість гідно несе команда гуртожитку №4, 2 місце посіла команда  гуртожитку №3, 3 місце – гуртожиток №1, 4 позицію посідає команда гуртожитку №2, а 5 місце посіли хлопці з гуртожитку №6.

Хоча стрітбол порівняно новий вид спорту (з’явився лише в середині 1950-х років), наші хлопці гідно опанували правила та продемонстрували видовищну гру: 1 місце посіла команда гуртожитку №3, почесне 2 місце – гуртожиток №2, а на 3 позиції опинились хлопці з гуртожитку №1.

Ще одним комбінованим видом спорту, де беруть участь як хлопці, так і дівчата, є настільний теніс. У командному заліку 1 місце посів гуртожиток №4, 2 сходинка закріпилась за гуртожитком №3, а 3 позиція у гуртожитка №1.

Тож, як бачимо, у загальному заліку велась запекла боротьба між командами гуртожитку №3 та №4. Проте серед усіх видів спорту виборола І місце саме команда гуртожитку №3 із відривом у 4 бали! Команда, яка з року в рік  демонструє свої вміння, витримку та жагу до спорту.

Вітаємо цьогорічних переможців і володарів великого кубку та бажаємо кожному міцного здоров’я, сили духу та жаги до приборкування власних страхів!

Спорт – це те, що загартовує та надихає. І нехай наступного року кількість прихильників активного життя лише зростає!

25.05.2017
redactor
2060
остання редакція 28.08.2017
redactor