logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Стартова нарада учасників міжнародного освітнього проекту ERASMUS +

Загальна інформація

3 лютого 2017 року у місті Єреван (Вірменія) відбулася стартова нарада учасників міжнародного освітнього проекту ERASMUS + «Стимулювання інтернаціоналізації досліджень шляхом запровадження системи забезпечення якості третього рівня вищої освіти у відповідності до європейських вимог (C3QA) 574273-EPP-1-2016 -1-AM-EPPKA2-CBHE-SP на базі Французького університету Вірменії. Україну у складі проекту представляє Міністерство освіти і науки України, Київський національний торговельно-економічний університет та Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця.

В нараді взяли участь представники 20 партнерських організацій з Казахстану, Вірменії, Монголії, Франції, Іспанії, Польщі. Київський національний торговельно-економічний університет представляли проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Валерій Миколайович Сай та професор кафедри економічної теорії та конкурентної політики – Анжеліка Григорівна Герасименко.

Учасників привітали Міністр освіти і науки Вірменії Левон Мкртчян, Посол республіки Франція у Вірменії Жан-Франсуа Карпентьер, координатор національного ERASMUS + офісу у Вірменії Лана Карлова.

У ході зустрічі були представлені презентації усіх Членів консорціуму, обговорено план реалізації проекту, обговорені питання проектного та фінансового менеджменту, визначені ролі та обов'язки відповідальних за робочі пакети, визначено координаторів проекту від кожного учасника та національних координаторів. Функції національної координації проекту в Україні покладено на д.е.н., професора Київського національного торговельно-економічного університету – Герасименко Анжеліку Григорівну.

Презентовано веб-сайт проекту, доступний за

03.02.2017
42265
1767
остання редакція 04.07.2017
redactor