logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Презентація ультрасучасного програмного забезпечення для кафедри туризму та рекреації ФРГТБ

Загальна інформація

15 червня 2017 року відбулася презентація спеціалізованих прикладних програмних продуктів для сфери туризму, інстальованих у комп'ютерному класі кафедри туризму та рекреації ФРГТБ.

На початку презентації професор, завідувач кафедри туризму та рекреації Ткаченко Тетяна Іванівна поядкувала адміністрації та партнерам університету, завдяки яким стало можливим програмне забезпечення освітнього процесу ультрасучасним обладнанням.

Професор кафедри туризму та рекреації Гладкий Олександр Віталійович ознайомив присутніх із подальшими планами кафедри щодо вдосконалення навчального процесу та детально розповів про сучасне програмне забезпечення ведення туристичного бізнесу та комп'ютерні методи й технології навчання майбутніх фахівців спеціальностей "Туризм" і "Міжнародний туристичний бізнес". Серед програм, які були представлені на презентації комп'ютерного класу: Amadeus selling platform, Парус: Підприємство, Само-Тур, Google Earth, Statistica, Surfer Golden Software, Microcal Origin, MapInfo Pro 12.3.

Представники компаній «Амадеус» та «Парус» підготували презентації своїх компаній і розповіли про партнерські стосунки та плани на подальше співробітництво з КНТЕУ.

Присутні дізналися про досвід використання програми з системи автоматизації туристичного бізнесу від компанії «Парус» із презентації доцента кафедри туризму та рекреації Хлопяка Сергія Васильовича.

Про необхідність у науково-освітній і практичній діяльності в галузі туризму сучасного програмного забезпечення та його практичне використання розповів представник студентства – студент ФРГТБ Тунік Олександр

Ректор КНТЕУ Мазаракі Анатолій Антонович привітав присутніх із реалізацією першого етапу проекту та запевнив, що адміністрація університету й надалі сприятиме модернізації та вдосконаленню навчального процесу, необхідних для формування сучасних професійних якостей конкурентоспроможних фахівців. 

15.06.2017
redactor
4593
остання редакція 29.09.2017
redactor