logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Екскурсія до ресторану швидкого харчування американської мережі KFC

Загальна інформація

14 червня 2017 року студенти ФМТП спільно із викладачами кафедри менеджменту І.П. Миколайчук та Н.С. Бєляєвою взяли участь в екскурсії до ресторану швидкого харчування американської мережі KFC, що спеціалізуються на стравах із курятини. Директор ресторануАліна Сорокіна (проспект Миколи Бажана, 1) та менеджер ресторану розповіли студентам історію його створення та розвитку, яка почалася у м. Києві з 2013 року. 

Під час більш ніж годинної екскурсії директор Аліна Сорокіна та менеджер Катерина Кіріченко ознайомили студентів з особливостями організаційної побудови та роботи з персоналом ресторану, надали можливість ставити запитання, на які надавали вичерпні відповіді. Студенти мали змогу ознайомитися із технологічним процесом обслуговування споживачів у ресторані, у т.ч. відвідали кухню та підсобні приміщення. Їм було цікаво дізнатися про тонкощі ведення ресторанного бізнесу, можливості проходження навчальної практики та стажування новачків у мережі KFC, умови працевлаштування та кар’єрного зростання – від члена бригади ресторану до директора ресторану.

Наприкінці візиту гостинні господарі запропонували відвідувачам скуштувати на вибір ароматну каву, чай та картоплю-фрі.

Компанія була заснована в 1952 р. Гарландом Сандерсом під вивіскою Kentucky Fried Chicken (укр. Кентуцьке смажене курча). У 1991 р. бренд скоротив назву до абревіатури KFC. З 1997 р. мережа належить ресторанній компанії «Yum! Brands», що володіє такими брендами, як «Pizza Hut» і «Taco Bell».

Нині мережа KFC представлена в 110 країнах світу – це більше 16 000 точок, у яких щодня обслуговуються близько 12 000 000 клієнтів. Головний офіс знаходиться в Луїсвіллі, штат Кентуккі.

На сьогоднішній день у м. Києві та м. Дніпрі функціонує 10 ресторанів, з найближчою перспективою відкриття ще двох у Києві. З моменту відкриття і до сьогодні KFC був і залишається законодавцем «моди на курятину», є незмінним місцем зустрічей, приємних бесід, сандвічів та усього, про що відвідувачі тільки можуть подумати!

Щиро дякуємо керівництву ресторану KFC за цікаву пізнавальну екскурсію та бажаємо успішного розвитку!

14.06.2017
42265
3158
остання редакція 29.09.2017
redactor