logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Зустріч із представниками Української логістичної асоціації

Загальна інформація

15 червня 2017 року в стінах КНТЕУ відбулась зустріч із представниками Асоціації «Український логістичний альянс» (УЛА): президентом Григорак Марією Юріївною, головою правління Іващуком Володимиром, генеральним директором Гнатовським Юрієм, головою комітету стандартизації та професійного навчання Поповою Юлією, головою робочої групи ТК із розробки стандартів та компетенцій логістичного персоналу Смеричевською Світланою та директором ТОВ «Хаскі» Ящуком Олексієм.

КНТЕУ представляли ректор Мазаракі Анатолій Антонович, перший проректор з науково-педагогічної роботи КНТЕУ Притульська Наталія Володимирівна, декан факультету торгівлі та маркетингу Осика Віктор Анатолійович, завідувач кафедри торговельного підприємництва та логістики Торопков Володимир Михайлович та доцент кафедри торговельного підприємництва та логістики Харсун Людмила Григорівна.

На початку зустрічі президент УЛА Григорак Марія Юріївна вручила ректору КНТЕУ Мазаракі Анатолію Антоновичу сертифікат про вступ КНТЕУ в Асоціацію. Ректор привітав усіх присутніх, окреслив перспективи підготовки фахівців з логістики і висловив сподівання на плідну співпрацю Університету й Асоціації у цьому напрямі.

У ході подальшого обговорення питань професійних стандартів та компетенцій логістичного персоналу перший проректор з науково-педагогічної роботи КНТЕУ Притульська Наталія Володимирівна акцентувала увагу на необхідності консолідації логістичної галузі України з метою напрацювання спільних підходів до стандартизації логістичної діяльності: «Бізнес-середовище повинно активно долучатись до процесів створення і розвитку умов функціонування логістичного ринку України».

Голова правління УЛА Іващук Володимир розповів про ініціативи та роботу Асоціації, пов’язану із впровадженням стандартів Європейської логістичної асоціації в Україні.

Під час робочої зустрічі було ініційовано ряд заходів, метою яких має стати об’єднання зусиль законодавчої і виконавчої влади, громадських організацій, наукової спільноти, освітян і бізнесу задля створення оптимальних умов функціонування та розвитку логістичної галузі України. 

15.06.2017
adv
3658
остання редакція 29.09.2017
redactor