logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

СК «Меркурій» КНТЕУ - чемпіон Вищої ліги м. Києва серед студентських команд ВНЗ та володар Кубку ФАСК

Загальна інформація

Матчем 18-го туру Вищої ліги ФАСК між «Політехніком» з НТУУ «КПІ» та «Меркурієм» з КНТЕУ, завершився XVIII чемпіонат м. Києва з футболу серед студентських команд ВНЗ.

«Політехнік» на своєму полі приймав команду, яка вже фактично була чемпіоном, адже щоб це виправити, хлопцям з «КПІ» треба було перемагати із різницею в 18 забитих м’ячів команду, яка за весь сезон пропустила 5 голів.

Підопічні Олексія Яценко мали наміри довести, що не дарма саме вони гідні носити звання чемпіона Києва серед студентських команд вищих навчальних закладів. 

Початок матчу видався вкрай невдалим для господарів, вже на другій хвилині м’яч опинився у сітці їхніх воріт, коли воротар віддав передачу точно в ноги супернику, після чого Максим Гида вийшов віч-на-віч з Андрієм Зуєвим і впевнено переграв останнього. Важкий початок матчу для команди, що грала на рідному полі. На пропущений гол «червоні» відповіли неточним ударом з дальньої відстані у виконанні Ігоря Салтанова.  Автором дублю став Максим Гида на 24-й хвилині. 

Василь Дзюбенко на 56-й хвилині пробив сильно у верхній кут воріт Дмитра Міхєєва. 2:1 і здавалось, що інтрига повертається у гру. Та здавалось так тільки до 70-ї хвилини, коли в центрі поля м’яч відібрав Дмитро Чаповський, віддав точну передачу в ноги Олегу Моторенко, який лівою ногою поцілив точно в дальній кут воріт, хоча і не без допомоги невеликого рикошету. Вже 4 хвилини потому Олег оформив дубль, коли забив у порожні ворота з пасу Кирила Іващенко. Після цього господарі поля «посипалися». На 77-й Едуард Шафаренко встановив рахунок 1:5. Далі на 78-й забив Влад Труський, який на 83-й хвилині асистував Кирилу Іващенко.

Крапку в матчі на останній хвилині поставив гравець «Політехніку» Євгеній Слюсар, який головою зрізав м’яч у власні ворота.

Неперевершена перемога підопічних Олексія Яценко із рахунком 1:8 і стала підсумковим результатом зустрічі.

СК «Меркурій» КНТЕУ - чемпіон Вищої ліги м. Києва серед студентських команд ВНЗ та володар Кубку ФАСК!

Вітаємо й гордимося!!!

Інформація й фотозвіт з офіційного сайту Футбольної асоціації студентів Києва

21.06.2017
42265
2715
остання редакція 29.09.2017
redactor