logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Випуск 2017: вітаємо бакалаврів усіх факультетів!

Загальна інформація

4-5 липня 2017 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів денної форми навчання всіх факультетів.

Загалом дипломи державного зразка отримали 1693 бакалаври. З них - 424 випускники факультету міжнародної торгівлі та права (18 – із відзнакою), 215 випускників факультету економіки, менеджменту та психології (5 – із відзнакою), 311 випускників факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу (9 – із відзнакою), 248 випускників факультету фінансів та банківської справи (7 – із відзнакою), 330 випускників факультету торгівлі та маркетингу (11 – із відзнакою), 165 випускників факультету обліку, аудиту та інформаційних систем (10 – із відзнакою).

Бакалаврів від імені найуспішнішого випускника, ректора КНТЕУ Мазаракі Анатолія Антоновича, привітала із цією хвилюючою подією проректор з науково-педагогічної роботи Світлана Леонідівна Шаповал: «У цей радісний і дещо сумний день хочеться побажати вам залишатися небайдужими до всього: до свого життя, своєї долі, до Батьківщини. Наша держава потребує саме таких небайдужих, справедливих і чесних професіоналів». Наостанок вона побажала гарно відзначити цю визначну дату та  запросила на вступну кампанію до магістратури.

Зі словами вітання до випускників звернулися декани факультетів, які привітали їх з успішним завершенням важливого етапу життя та висловили сподівання, що вони продовжать навчання в найкращому університеті України – Київському національному торговельно-економічному університеті.

Вітаємо випускників, бажаємо щастя, благополуччя, добробуту, нових здобутків та творчих досягнень! Ви йдете у великий світ, у якому на вас чекають випробування та досягнення. Бажаємо вам подолати всі перешкоди на шляху до успіху та досягти найвищої вершини у вашому житті! Ви - майбутнє нашої держави і вам його творити!

05.07.2017
redactor
6391
остання редакція 29.09.2017
redactor