logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Здоровим бути модно

Загальна інформація

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2015 р. № 1045 «Про затвердження Порядку проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України» був виданий Наказ ректора №1330 від 17.05.2017 р., який передбачає здачу нормативів для студентів КНТЕУ.

Студенти І та ІІ курсів нашого університету успішно здали нормативи. Це підтверджує, що заняття в секціях фізично зміцнюють наших студентів.

Ми пишаємося тим, що жоден студент не був звільнений від занять фізичною культурою. Діє Центр здоров’я, де студенти з вадами здоров’я та обмеженими можливостями займаються за спеціальними програмами з викладачами з фізичної реабілітації.

Викладачі кафедри фізичної культури теж закінчили навчальний рік здачею нормативів для різних вікових груп.

Олімпійська чемпіонка Сеулу з бігу на 1500 метрів, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, викладач кафедри Самоленко Тетяна Володимирівна всі нормативи здала відмінно. За 12 хвилин вона пробігла 1809 м.

Відмінні оцінки показав і завідувач кафедри Гамов В’ячеслав Георгійович. За 12 хвилин пробіг 2170 метрів та здав нормативи, показники яких відповідають віковій категорії осіб, молодших на 10 років.

Багаторазовий чемпіон СРСР з футболу у складі «Динамо» Київ Бойко Олександр Григорович показав, що можна перевершувати свої результати - заняття «великим» спортом не проходять безслідно. Талант не пропадає з роками.

Яценко Олексій Валентинович підтягнувся на перекладені 16 разів, та й інші результати відповідають достатньому рівню фізичної підготовленості.

Добрі результати показали викладачі Єльцов Денис Сергійович, Короп Михайло Юрійович, Пивоваров Андрій Анатолійович, Янченко Ірина Миколаївна, Хапсаліс Гаяне Левонівна, Головіна Світлана Сергіївна, Гордійчук Богдана Валеріївна.

Викладачі показали, що здоровим бути модно, та отримали завдання на відпустку - покращити результати.

11.07.2017
redactor
2905
остання редакція 29.09.2017
redactor