logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Представники КНТЕУ долучилися до Національної програми «Турист України»

Загальна інформація

11 липня 2017 року відбулася презентація і стартував унікальний Пілотний проект національної програми лояльності для туристів «Турист України» з використанням цифрових технологій.

Захід було проведено за ініціативою партнерів програми – Національної туристичної організації, Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, VISA, ПриватБанку, Амадеус Україна, туристичного оператора JoinUP.

Програма «Турист України» передбачає впровадження сучасного мобільного додатку, який дозволяє туристам брати участь у національній програмі лояльності, отримувати різноманітні знижки та привілеї, планувати поїздки та купувати квитки, здійснювати безготівковий розрахунок за операціями тощо. Сьогодні програма спрямована на популяризацію внутрішнього туризму та має перспективу до розширення на в’їзний туризм.

У заході взяли участь представники Київського національного торговельно-економічного університету, запрошені Національною туристичною організацією як представники одного з найкращих вишів з підготовки фахівців для сфери туризму з метою подальшої участі в тестуванні Програми:

  • Ткаченко Тетяна Іванівна, д.е.н., проф., завідувач кафедри туризму та рекреації ФРГТБ;
  • Мірзодаєва Тетяна Віталіївна, к.е.н., доц. кафедри туризму та рекреації ФРГТБ;
  • Хлопяк Сергій Васильович, к.е.н., доц. кафедри туризму та рекреації ФРГТБ;
  • студенти старших курсів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.

Крім офіційної частини, захід супроводжувався панельними дискусіями, майстер-класами та дружнім спілкуванням у прекрасній атмосфері на території Національного ботанічного саду імені М.М. Гришка НАН України.

До тестування альфа-версії, яке буде тривати з 1-го серпня по жовтень, запрошуються всі охочі. Умовами приєднання до програми є наявність смартфону (iOS або Android), платіжної картки та бажання мандрувати Україною. Першими містами, у яких буде впроваджена програма, є Київ, Львів, Одеса та Дніпро. Ознайомитись із деталями програми та зареєструватися в якості тестувальника чи партнера можна на сайті https://touristua.com/.

Тестувальники, які зроблять найбільше транзакцій у програмі або напишуть найбільше відгуків, отримають цінні подарунки. "Це буде гра. Туристи, накопичуючи бали, зможуть під час розрахунків або геолокаційних чекінів отримувати бонуси та привілеї, а також підвищувати статуси. Передбачено три основні статуси й один додатковий: "Турист України", "Мандрівник України", "VIP мандрівник" і "Почесний мандрівник", – пояснив Іван Ліптуга, директор департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Створюймо і пишаймося туристичною Україною разом!

Запрошуємо студентів, викладачів та друзів університету долучитися до програми!

11.07.2017
redactor
3193
остання редакція 29.09.2017
redactor