logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Колектив КНТЕУ вітає свого ректора з Днем народження

Загальна інформація

Вельмишановний Анатолію Антоновичу!

Щиросердечно вітаємо Вас із Днем народження!

Під Вашим керівництвом Київський національний торговельно-економічний університет перетворився у лідера вищої освіти країни. Сьогодні КНТЕУ – більше, ніж просто університет. Це мегаполіс – місто  студентів, місто науки, місто майбутнього! 

Ви – яскравий приклад гармонійного поєднання досвідченого топ-менеджера та талановитого вченого. Ваша висока ерудиція та невтомна енергія забезпечують випереджальний розвиток всіх сфер діяльності університету.

Ви – фундатор наукової, методичної бази підготовки фахівців для різних галузей економіки та торгівлі, учасник розбудови вищої освіти на європейських засадах, організатор розвитку освітянських відносин з економічними вузами та науковими центрами провідних країн світу.

Ви – вчитель  для цілої когорти науковців, зокрема, майже чверті сотні докторів наук; приклад для молоді в постійному прагненні до нового, бажанні працювати «на випередження» викликам часу,  постійно навчатися,  вести здоровий спосіб життя, бути активним громадянином, патріотом.

Ви вже багато років – консолідатор  всієї торгівельної галузі на засадах балансу інтересів влади, бізнесу, споживачів; досвідчений радник керівників державного рівня, надійний партнер громадянських ініціатив, «магніт» для прогресивних освітянських ініціатив.

Ви – енциклопедично освічена людина, що започатковує серії підручників та монографічних видань, «фонтануєте» управлінськими та методичними  новаціями, які в подальшому запроваджує освітянська спільнота; автор висловів, що цитують і за межами Кіото, 19 (із найцитованішого: «Вхід до знань повинен бути красивим!», «Підручник повинен бути об’ємним»…). Ви той, кому не має рівних в розповідях цікавих історій!

Ви – енергійний, динамічний і такий завзятий до роботи, що багато хто із молоді не встигає за Вами!

Високо цінуємо Ваш особистий вклад у формування КНТЕУ як сучасного лідера освіти. Пишаємося Вашим авторитетом серед керівників держави, науковців, освітян, студентів, підприємців!

Весь колектив рідного університету бажає Вам, Анатолію Антоновичу, подальшої натхненної керівної, наукової, освітньої діяльності, сміливих, цікавих і результативних починань! Переконані, що і надалі Ваша плідна і конструктивна робота буде служити інтересам держави, вихованню молоді, розвитку і зміцненню досягнень Київського національного торговельно-економічного університету. А колектив завжди Вас підтримає!

Яскравих вражень та незгасаючої радості життя!

Міцного здоров’я та Божого благословення!

                                                                       Ваш  колектив – родина   КНТЕУ

27.07.2017
adv
3747
остання редакція 27.07.2018
42265