logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

День знань в КНТЕУ: відправна точка успішного життя

Загальна інформація

1 вересня 2017 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня знань та інавгурація студентів.

У цьому році студентами КНТЕУ стали 4718 осіб. З них — 4024 вступили на місця за контрактом, 694 — на бюджет.

З вітальним словом до першокурсників звернувся ректор Київського національного торговельно-економічного університету Мазаракі Анатолій Антонович, відзначивши, що за результатами вступної кампанії 2017 року, КНТЕУ вкотре увійшов у п’ятірку кращих навчальних закладів України. Ректор привітав вступників із правильним вибором та побажав успіхів у навчанні, творчих здобутків і цікавого студентського життя.

Традиційно першими урочисту церемонію вручення залікових книжок пройшли найкращі представники факультетів, які до вступу в університет мали досягнення в навчанні, спорті, брали активну участь у громадському житті:

  • Байсен Даниїл, Кухар Катерина - ФФБС
  • Руденко Олексій, Згуровська Анна – ФОАІС
  • Ігнатенко Данило, Болехан Уляна – ФЕМП
  • Плиска Вікторія (200 балів ЗНО), Юхта Назар – ФМТП
  • Єпішкін Дмитро, Кобелєва Анастасія - ФТМ
  • Рибальченко Катерина, Котенко Данило - ФРГТБ

Найбільш хвилюючим для всіх стало Проголошення Присяги на вірність університету –  момент, що запам’ятовується на все життя. Склавши присягу рідному університету, першокурсники стали ще ближче до здійснення мрій, поставлених цілей та досягнення успіху в професійній сфері.

Голова ради студентського самоврядування КНТЕУ Дар’я Понкратова привітала першокурсників у великій та дружній родині КНТЕУ, побажавши їм реалізувати себе в навчанні, спорті, творчому та громадському житті університету.

 Студентів у цей святковий день привітали почесні гості:

  • Кінах  Анатолій  Кирилович – член наглядової ради КНТЕУ, президент Українського союзу промисловців і підприємців;
  • Ящук Валентина Віталіївна – член наглядової ради КНТЕУ, начальник Управління фінансової політики Департаменту реформ та збалансованого розвитку Секретаріату Кабінету Міністрів України, випускниця КНТЕУ;
  • Місюра Вадим Ярославович – президент Футбольної асоціації студентів м. Києва, віце-президент Федерації футболу м. Києва.

Гордість університету - футбольна команда «Меркурій-КНТЕУ», дворазовий чемпіон України, триразовий володар Кубку міста Києва, яка в цьому році здобула чергову перемогу у XVIII Чемпіонаті м. Києва, була урочисто нагороджена Кубком. Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Місюра Вадим Ярославович, вручаючи нагороду, побажав студентам КНТЕУ займатися спортом, змагатися та перемагати: «Здорове покоління – це найбільший скарб держави».

Традиційно свято інавгурації завершилося гімном «Гаудеамус» у прекрасному виконанні Народного студентського камерного академічного хору університету.

Дорогі першокурсники 2017 року! Від усього серця бажаємо вам захоплюючої подорожі у світ знань! Нехай цей навчальний рік стане для всіх вас відправною точкою до підкорення нових вершин, а кожен день навчання в університеті збагачує вас знаннями та професійними навичками, сприяє духовному зростанню як особистості.

З Днем знань університет привітали:

01.09.2017
adv
6161
остання редакція 07.02.2018
456287