logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

«День відкритих дверей» та «Ярмарок вакансій» у Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві

Загальна інформація

15 вересня 2017 року в Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві відбувся День відкритих дверей за участю заступника Міністра юстиції України Гії Гецадзе та начальника Головного управління юстиції у місті Києві Станіслава Куценка. У цьому заході взяли участь викладачі кафедри міжнародного приватного комерційного та цивільного права Л. Нескороджена, Т. Погарченко, О. Коренюк та студенти спеціалізацій «Комерційне право» та «Цивільне право і процес» ФМТП.

У рамках даного заходу керівники структурних підрозділів Головного управління юстиції у м. Києві дали відповіді на запитання гостей та за допомогою презентаційних роликів й інформаційних бюлетенів ознайомили з особливостями роботи столичного управління юстиції.
Також для студентів було проведено «Ярмарок вакансій», де вони мали змогу подивитися на роботу юстиції зсередини та завітати до всіх кабінетів в управлінні. Усі охочі залишили свої контакти для проходження практики в столичному управлінні юстиції. 

День відкритих дверей відвідали народні депутати України Сергій Алєксєєв та Андрій Помазанов. Почесні гості зазначили, що подібні заходи дають змогу громадянам у вільному доступі отримувати інформацію про роботу сервісів Міністерства юстиції України та сприяють оновленню кадрів, адже кожен другий, хто проходить практику в столичному управлінні юстиції, залишається тут на роботу.

Начальник Головного територіального управління юстиції у м. Києві Станіслав Куценко розповів про досягнення в роботі управління та звернув увагу громадян на проект «Он-лайн будинок юстиції» https://online.minjust.gov.ua/, який було запроваджено в Києві у квітні 2016 року як пілотний і дає змогу громадянам безпосередньо через мережу Інтернет отримувати послуги, які надаються органами юстиції.

15.09.2017
redactor
2209
остання редакція 07.02.2018
456287